Niet zonder mijn zoon

by Sophie Kasiki, Pauline Guéna | Biographies & Memoirs | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMoriquenwing of Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on 3/11/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingMoriquenwing from Broechem, Antwerpen / Anvers Belgium on Sunday, March 11, 2018
"Sophie Kasiki werkt als sociaal werker in Parijs als drie kennissen naar Syrië vertrekken om zich aan te sluiten bij IS. Wanneer Sophie ze via Facebook tot inkeer probeert te brengen, raakt ze in de ban van hun prachtige verhalen over het paradijs Syrië. Zonder haar man in te lichten reist ze de jongens achterna. Ze neemt haar vierjarige zoontje mee. Eenmaal aangekomen moet ze haar paspoort afstaan, zich van top tot teen sluieren en het contact met haar familie verbreken. Een angstaanjagende tijd breekt aan, waarin Sophie haar fout inziet en wanhopig aan de barbaren van IS probeert te ontsnappen.In een land waarin vrouwen niet zonder man over straat mogen, riskeert Sophie alles om met haar zoontje naar Frankrijk te ontsnappen. Een belangwekkend, eerlijk en bovenal hartverscheurend verhaal, waarin de hoop het wint van wanhoop. "

Journal Entry 2 by wingMoriquenwing at Boekenruilkast Berkenlaan in Ranst, Antwerpen / Anvers Belgium on Wednesday, March 21, 2018

Released 8 mos ago (3/22/2018 UTC) at Boekenruilkast Berkenlaan in Ranst, Antwerpen / Anvers Belgium

WILD RELEASE NOTES:


Mijn eerste stapeltje boekjes voor de nieuwe ruilkast van de Berkenlaan. Knap gedaan. Veel plezier ermee!

Hallo daar, gelukkige vinder!

Wat leuk dat je op deze pagina bent komen kijken. Als je dit leest, heb je een boek gevonden, zomaar een onverwacht cadeautje van mij voor jou. Veel plezier ermee! Hierbij trouwens wat spelregels betreft bookcrossing:

1. Het zou fijn zijn als je meldt dat het veilig bij jou is. Dat mag gewoon in het Nederlands.
2. Daarna kun je het boek gaan lezen en als je wilt nog eens schrijven wat je ervan vond.
3. Mag het boek verder reizen? Geef het dan door aan iemand anders of laat het zomaar ergens weer achter, liefst op een veilige, droge plek. Je kunt via de bookcross-site ook weer melden waar je het hebt neergelegd, zodat anderen ernaar op zoek kunnen gaan.

TIP: Als je het boek op zijn reis wilt volgen, dan kun je je best aanmelden als nieuwe bookcrosser (www.bookcrossing.com/join). Het is erg leuk om erachter te komen hoe het met 'jouw' boek op z'n reis verder gaat!!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.