Musta aamunkoitto

Registered by wingFlower78wing of Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on 2/23/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingFlower78wing from Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, February 23, 2018
Takakannesta:

"Hei! Judith huikkasi. "Joko sinä tulit?"

Sebastian ei vastannut. Hän tuijotti tytärtään. Emelie makasi mahallaan hiekkalaatikossa kuin yhä leikkisi krokotiiliä, mutta hänen päätään oli väännetty puoli kierrosta ympäri ja hän tuijotti suoraan isäänsä kuollein silmin.

Arildin taajamassa tapahtuu kammottava lapsenmurha, ja poliisintöihin palannut Olivia Rönning joutuu mukaan tutkimuksiin. Samaan aikaan ex-poliisi Tom Stilton saa johtolangan prostituoidun murhasta, joka jäi aikoinaan ratkaisematta, ja päättää selvittää häntä jo vuosia vaivanneen tapauksen.

Kun toinenkin lapsi Tukholman liepeillä päättää päivänsä, tutkijat epäilevät rasistisia motiiveja. Käy ilmi, että Stiltonin tutkimuksilla on yhteys lapsenmurhiin, ja Rönning ja Stilton päätyvät tekemään yhteistyötä.

Tom Stiltonista ja Olivia Rönningistä kertovien kirjojen elokuvamainen kerronta pitää tiukasti otteessaan. Sarjan ensimmäinen osa Nousuvesi (2013) on sovitettu myös tv-sarjaksi. Musta aamunkoitto on sarjan kolmas, itsenäinen osa."

Journal Entry 2 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, November 28, 2019
Viihdyn hyvin näiden Olivia Rönning & Tom Stilton -dekkareiden parissa, niin myös tämän sarjan 3. osan, vaikkakaan ei tämä kyllä ihan yltänyt sarjan 1. ja 2. kirjan tasolle. Aihepiirit olivat vastenmielisiä, tuntui suorastaan pahalta lukea, mutta tarina ja juonikuvio olivat sen verran jänniä, että pitivät kiinnostuksen yllä alusta loppuun. Sarjan seuraava kirjakin olisi hyllyssä odottamassa lukuvuoroaan, kunhan ehdin sen pariin.

Journal Entry 3 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, December 01, 2019

Released 1 mo ago (12/2/2019 UTC) at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja lähtee postitse kohti Tamperetta ja toivon mukaan saapuu pian perille. Jännittäviä lukuhetkiä!

Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, December 05, 2019
Kiitos joulukortista ja tästä vähemmän jouluisasta toivekirjasta :) Sarjan eka osa luettuna, nyt olisi jatko-osiakin useampi hyllyssä.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.