Kolmas ääni

Registered by wingFlower78wing of Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on 2/23/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingFlower78wing from Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, February 23, 2018
Takakannesta:

"MARSEILLE Retkeilyalueelle on haudattu paloiteltu ruumis. Nainen on aiemmin ollut töissä sirkuksessa veitsenheittäjän apurina. Hänen epäinhimillinen kuolemansa järkyttää erästä ex-poliisi Tom Stiltonin ystävää. Parivaljakko matkustaa Ranskaan selvittämään murhan taustoja.

TUKHOLMA Tullin virkamies löytyy kotiaan hirttäytyneenä. Poliisi näkee heti, että itsemurha on lavastettu. Yhteys tullin samaan aikaan takavarikoimaan huume-erään näyttää väistämättömältä.

Olivia Rönnin osallistuu virkamiehen murhatutkimuksiin. Luonteelleen uskollisena hän kuitenkin hylkää tutkimuksen päälinjan ja ryhtyy seuraamaan muita johtolankoja. Murhamotiivi tutustuttaa hänet piireihin, jotka tienaavat suuria summia imemällä kuiviin ruotsalaista hyvinvointivaltiota.

Kun Tom ja Olivia oivaltavat, että murhat liittyvät toisiinsa, he yhdistävät voimansa.

Cilla ja Rolf Börjlind ovat Ruotsin tunnetuimpia ja ylistetyimpiä käsikirjoittajia. Pariskunta on osoittanut kynänsä terävyyden mm. Varustamossa ja yli 20 Beck tv-elokuvassa. Kolmas ääni on jatkoa Tom Stiltonista ja Olivia Rönningistä kertovalle Nousuvedelle. Kummastakin kirjasta on tekeillä tv-sarja."

*Varattu lukutuolille*

Journal Entry 2 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, July 04, 2019
Tarkistin, että luin sarjan ensimmäisen kirjan, Nousuveden, kolme vuotta sitten kesällä. Se on jäänyt mieleeni todella hyvänä dekkarina. Nyt tätä lukiessani toivoin, etten olisi pitänyt niin pitkää taukoa näiden lukemisen välillä, sillä aika pitkälle sain lukea ennenkuin mieleeni alkoi palautua ensimmäisen kirjan tapahtumat ja henkilöhahmojen piirteet.

Tämä kirja piti hyvin otteessaan ja tapahtumia ja jännitystä riitti. Välillä tuli myös sellaisia asioita, että tuntui pahalta lukea. Tämän sarjan henkilöhahmot ovat erilaisia kuin monissa muissa dekkareissa mikä on aina positiivista. Pitkään mietin, että minkä takia kirjan nimi on Kolmas ääni. Selvisihän nimen taustakin sitten lopulta.

Journal Entry 3 by wingFlower78wing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, July 06, 2019

Released 12 mos ago (7/9/2019 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Annan kirjan Saka74:lle pks-vakimiitissä, niin kulkeutuu sitten Tampereelle lukutuolille. Kiitokset kuriirille! Hyviä lukuhetkiä ja mukavaa kesää!

Journal Entry 4 by wingSaka74wing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, July 12, 2019

Released 11 mos ago (7/16/2019 UTC) at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Dekkarihullu kuriiri luki tätä noin 80 sivua ja arpoi joka välissä, lukeako loppuun vai ei. Sitten luin blogeja ja totesin tyytyväisenä, etten ollut ainoa, joka koki tämän tällaisena: sekavaa, hypitään asiasta toiseen, töksähteleviä lyhyitä lauseita. Pitänee ajatella positiivisesti: kerrankin dekkarisarja, jota ei ole pakko lukea kokonaan :-) Halusin kuitenkin laittaa tämän merkinnän tähän väliin, jotta tiedän, mitä tulevat lukijat ovat tästä mieltä.

Jännittäviä lukuhetkiä seuraaville lukijoille!

Journal Entry 5 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Tuesday, July 16, 2019
Luin Nousuveden hiljattain ja kiinnostuin sarjasta sen verran, että tämä kakkososakin pääsi toivelistalleni. Eikä kirja siellä kauan ollut, kun Flower78 jo bongasi toiveeni, ja Kolmas ääni nyt siis käsissä. Tekisi mieli ehtiä lukea tämä ennen syksyn Dekkarifestivaalia, jossa kirjailijakaksikko vierailee. Kiitos Flowerille ja kuriiri-Sakalle!

Journal Entry 6 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, April 15, 2020
Alkuosa oli liian hyppelehtivä, enkä imaistunut täysillä tähän osaan mukaan, lukemisen sijasta kehittelin toistuvasti jotain muuta oheistoimintaa. Henkilöitä oli paljon, enkä muistanut Nousuvesi-avausosasta juuri muita kuin Stiltonin ja Olivian. Loppua kohti pidin sitten kirjasta enemmän ja kirjan ansioksi nousivat juurikin mielenkiintoiset henkilöhahmot - haluan lukea heistä lisää.

Journal Entry 7 by winglukutuoliwing at by Post, RABCK -- Controlled Releases on Saturday, May 30, 2020

Released 1 mo ago (6/1/2020 UTC) at by Post, RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Pakkailin useamman kirjan laatikkoon, joka matkaa Tmarjulle Rovaniemelle. Tämä kirja oli yksi niistä. Lukuiloa!


Journal Entry 8 by Tmarju at Rovaniemi, Lappi / Lappland Finland on Wednesday, June 03, 2020
Kiitos kirjasta Lukutuoli!
Mulla on Nousuvesikin vielä lukematta, eli pitänee aloittaa siitä....ja joo, teidän kommenteista huolimatta aion tätä lukea.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.