K18

by Max Manner | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingFlower78wing of Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on 2/23/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingFlower78wing from Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, February 23, 2018
Takakannesta:

"Sinä olet kaunis, ja minä tiedän missä asut

Kuumuutta huokuva Turku ei ole enää entisellään. Kolmen naisen kohtalot kietoutuvat kammottavalla tavalla yhteen sarjamurhia tehtailevan psykopaatin pitäessä poliisia pilkkanaan.

Ylikomisario Anna Mäki, menneisyytensä pimeissä varjoissa rimpuileva kapinahenkinen entinen poliisi Annika Malm ja oudosti käyttäytyvä, utelias vanha nainen joutuvat tahtomattaan tapahtumien keskiöön.

Panokset kovenevat ja Annika Malm sysätään suurten ratkaisujen eteen. Hän joutuu pian karulla tavalla huomaamaan, miten yhteiskunnan huipulla olevat tahot pelaavat ihmishenkillä säälimätöntä peliään.

Purkautuuko karmea vyyhti? Pystyykö Anna Mäki selvittämään oman elämänsä solmut rakkaudessa ja työrintamalla? Onko mikään ympärillä enää sitä, miltä näyttää?

K18 on Annika Malm -trilogian aloitusteos.

Max Manner on turkulainen Luxemburgissa asuva kirjailija. Hän on julkaissut aikaisemmin komisario Anna Mäen tutkimuksista kertovat rikosromaanit Revanssi (2007) ja Demi-Sec (2008)."

*Varattu lukutuolille*

Journal Entry 2 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, December 12, 2020
Olin tyytyväinen, että olin "lukenut" (ts. kuunnellut äänikirjoina) aiemmin Anna Mäki -sarjan dekkarit Revanssi ja Demi-Sec, sillä Anna Mäki oli mukana myös tässä kirjassa ja aiempiin tapahtumiin viitattiin useampaan otteeseen.

Tarina piti hyvin otteessaan ja luin sitä suurella mielenkiinnolla. Syyllinen oli kyllä yllätys, samoin kuin tietysti motiivi. Murhiin liittyvä yhtäläisyys oli jännä juttu, mutta selitys sille tuntui minusta hieman kaukaa haetulta. Uusi hahmo, Annika Malm, vaikutti hyvin erikoiselta tyypiltä ja odotan jo innolla, että ehdin lukea sarjan seuraavan kirjan ja saan tietää miten Annikan tarina jatkuu.

Journal Entry 3 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, December 21, 2020

Released 2 mos ago (12/21/2020 UTC) at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja lähtee matkalleen kohti Tamperetta joulupostin sekaan. Saa nähdä ehtiikö jouluksi perille. Hyvää ja rentouttavaa joulua ja hyvää uutta vuotta 2021!


Journal Entry 4 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, December 23, 2020
Hip hei, kirja ehti jouluksi perille! Olisipas houkuttelevaa tarttua tähän trilogian aloitusosaan heti, kun nuo Annika Malm -sarjan kirjat 2 ja 3 ovat odottaneet tbr-hyllyssäni juurikin tätä ykköstä. Suurkiitos! Oikein rentouttavaa joulun aikaa sinullekin, Flower78!

Journal Entry 5 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, January 20, 2021
Tämä ensitutustumiseni Max Mannerin kirjoihin oli positiivinen yllätys. Varsin vetävä kirja juonellisesti, ja kaikki kolme naishenkilöhahmoa - Anna Mäki, Annika Malm ja Alli Günther- olivat sopivalla tavalla kiinnostavia ja outojakin.
Taidanpa lukaista koko trilogian saman tien, seuraavana vuoroon 72h.

Journal Entry 6 by winglukutuoliwing at WishList RABCK, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases on Saturday, January 23, 2021

Released 1 mo ago (1/24/2021 UTC) at WishList RABCK, By Mail/Post/Courier -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Ilokseni huomasin nämä trilogian pari ekaa osaa Soozreaderin toivelistalla, lähtevätpä siis yhdessä matkaamaan kohti Joensuuta. Lukuiloa!


Journal Entry 7 by wingSoozreaderwing at Joensuu, Pohjois-Karjala / Norra Karelen Finland on Tuesday, January 26, 2021
Paljon kiitoksia toivekirjasta ja ihanasta kassista!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.