Mion Blues

by Kristina Ohlsson | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789510415184 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 2/17/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, February 17, 2018
Takakannesta:

"Martin Bennerin kujanjuoksu kiihtyy

Asianajaja Martin Benner on pirullisessa pinteessä ryhdyttyään selvittämään lukuisista murhista tuomitun Texasin Saran tapausta. Pelastaakseen itsensä hänen on ensin löydettävä Saran pieni poika, Mio, joka katosi päiväkodin pihalta. Häikäilemätön mafiajengi ei jätä Benneriä rauhaan ennen kuin poika löytyy. Kiristyssilmukan aina vain tiuketessa Bennerin on selvitettävä kuka lavastaa hänet yhä uusiin murhiin, joita hän ei ole tehnyt. Joku seuraa Bennerin liikkeitä karmovan läheltä, näkymättömänä pysyen. Löytyykö Mio ennen kuin Benneriltä loppuu aika?

Mion blues on Ruotsin dekkarikuningattaren Kristina Ohlssonin terävä taidonnäyte kovaksikeitetyn dekkarin saralla. Se on jatkoa Lotus bluesissa alkaneelle jännitystarinalle."

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, March 11, 2018
Vähän epäilytti, kuinka pääsen tarinaan mukaan, kun avausosan, Lotus bluesin, lukemisesta on kulunut jo jonkin verran aikaa. Vaan eipä hätää, taustatarina olikin esitelty yhteenvetona ihan kirjan alussa.
Tämä oli piinaavan jännittävää menoa kannesta kanteen. Benneriä ei päästetty helpolla, mutta ei tässä lukijankaan pulssi ehtinyt tasaantua, kun yllättävät käänteet seurasivat toinen toisiaan. Taidokasta, tykkäsin kovasti!

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases on Saturday, March 17, 2018

Released 8 mos ago (3/18/2018 UTC) at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Maaliskuusta tuli minulle suoranainen dekkarikuukausi, kun urakoin Tmarjun toivelistakirjoja huomista miittiä varten. Tämä oli yksi luetuista, toivottavasti viihdyttää myös seuraavaa lukijaa!

Journal Entry 4 by Tmarju at Rovaniemi, Lappi / Lappland Finland on Monday, March 19, 2018
Kiitos Lukutuoli!
Onneksi en pääse miitteihin kovin usein - mä muuten hukkuisin kirjoihin.
Nytkin sain monta todella kiinnostavaa, ja ihan vaan sen vuoksi, että olen laittanut toivelistalle kaikki vastaan tulevat kiinnostavat kirjat. Ja sittenhän olis niitä jo pidemmän aikaa kiinnostaneita, joita ei ole tullut listattua. Ehkä hyvä niin....

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.