De laatste nacht in Twisted River

by John Irving | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by eowyn-unquendor of Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on 1/21/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by eowyn-unquendor from Rotterdam, Zuid-Holland Netherlands on Sunday, January 21, 2018
Van de achterkant:
"In de kookruimte van een houthakkerskamp in het noorden van New Hampshire ziet een angstige jongen de vriendin van de plaatselijke politieman aan voor een beer. De gevolgen zijn desastreus en de jongen en zijn vader slaan op de vlucht. Hun omzwervingen brengen hen van Boston naar Vermont en Toronto, continu op de hielen gezeten door de onverbiddelijke politieman. Hun enige beschermer is een vrijheidsgezinde houthakker met wie ze vriendschap sluiten. John Irving vertelt in zijn twaalfde roman een verhaal dat vijf decennia omspant.

Het is geschreven met dezelfde historische authenticiteit en emotionele zeggingskracht als De regels van het ciderhuis en Bidden wij voor Owen Meany, en het is net zo krachtig en meeslepend als De wereld volgens Garp. De laatste nacht in Twisted River vormt een nieuw hoogtepunt in het oeuvre van John Irving, de absolute meesterverteller.
"

Het komt niet vaak voor dat ik een boek uitlees, maar toen ik eenmaal na bijna 300 bladzijden, op de helft, van dit boek was besefte ik dat het niet veel beter zou worden. Het is niet dat het geen boeiend verhaal was, maar het leek nergens heen te gaan. Bovendien waren er eindeloze kleine uitstapjes in de verhaallijn. Op een gegeven moment kon het me allemaal niets meer schelen en vond ik het genoeg geweest. Exit John Irving. Hopelijk blijken "Owen Meany" en "Garp" na herlezing nog steeds de moeite waard te zijn, maar ik zal het nieuwe werk voortaan maar links laten liggen.

Released 1 yr ago (3/18/2018 UTC) at OBCZ 't Hof: Lunch & High Tea in Oss, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Gefeliciteerd, je hebt dit boek gevangen! Ik hoop dat je ervan zult genieten.
Wil je, als je het uit hebt, hier vertellen wat je ervan vond? Daarna zou het leuk zijn als je het verder laat reizen. Je kan het aan een kennis geven om te lezen of zomaar in het wild ergens achterlaten zodat iemand anders het kan vinden, bijvoorbeeld in een restaurant, school, buiten, of ergens anders waarvan jij denkt dat er mensen komen die dit boek zouden willen lezen.
Het zou nog leuker zijn als je lid wordt van BookCrossing. Dat is gratis en veilig, je emailadres wordt niet doorgegeven. Je kunt dan zelf zien waar het boek na jou naar toe gaat. Je kan ook andere boeken registeren en loslaten, kijk maar eens op http://www.bookcrossing.nl of klink links in de index van deze site. Als je lid wordt, zou ik het leuk vinden als je mij, eowyn-unquendor, als verwijzer ("referrer") opgeeft.

Journal Entry 3 by wingHoisvolbuukskeswing at Helmond, Noord-Brabant Netherlands on Monday, March 19, 2018
Dit boek is blijven liggen tijdens de meeting in Oss. Meegenomen om eerdaags ergens vrij te laten, of voor onze mini/tuinbieb!

Journal Entry 4 by wingHoisvolbuukskeswing at OBCZ-Hortensia in Helmond, Noord-Brabant Netherlands on Monday, October 14, 2019

Released 4 wks ago (10/14/2019 UTC) at OBCZ-Hortensia in Helmond, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Aanvulling van de mini/tuinbieb.
Goede reis verder boek - Veel leesplezier vinder!

Journal Entry 5 by JP-tje at Helmond, Noord-Brabant Netherlands on Monday, October 14, 2019
Gevangen in het vogelhuisje van hoisvolbuukskes

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.