Boeman

by Unni Lindell | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by janna2 of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 1/15/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by janna2 from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Monday, January 15, 2018
Gekregen om te crossen.

Recensie(s)
Inspecteur Cato Isaksen van de Noorse politie onderzoekt de moord op een eenzame 57-jarige vrouw die van het balkon van haar flat op de zesde verdieping is geduwd. Een tienermeisje op een camping ontdekt dat ze wordt geobserveerd door een onbekende man. Wat is de link tussen de twee vrouwen en zal het meisje het volgende slachtoffer zijn? Cato en zijn team komen stukje bij beetje achter de waarheid. Ondertussen heeft Cato het ook moeilijk met zijn ingewikkelde gezinsleven en met zijn nieuwe collega Marian Dahle (maakte haar opwachting in 'Honingval'*), een gecompliceerde, krachtige vrouw van Koreaanse afkomst die hem irriteert. Goed geschreven, spannende, psychologische misdaadroman met een mooie sfeer- en karaktertekening en een goed uitgewerkte plot. Het verhaal wordt in korte hoofdstukjes vanuit verschillende gezichtspunten verteld, wat de vaart er in houdt maar het verhaal ook erg verbrokkelt. Deel uit de populaire, meer dan eens bekroonde thrillerserie rond inspecteur Cato Isaksen van de Noorse schrijfster (1957), ook verfilmd voor televisie. Eerdere delen kregen 3 of 4 sterren in VN's Detective & Thrillergids en op crimezone.nl. Kleine druk.
Redactie

Journal Entry 2 by janna2 at OBCZ 't Hof: Lunch & High Tea in Oss, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, March 17, 2018

Released 10 mos ago (3/18/2018 UTC) at OBCZ 't Hof: Lunch & High Tea in Oss, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Boekenweek 2018 = Bookcrossmeeting voorjaar 2018!
Vandaar deze vrijlating.

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 3 by wingdutch-bookwing at Heerenveen, Fryslân (Friesland) Netherlands on Wednesday, March 21, 2018
Meegenomen van de boekenweekmeeting.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.