Marathon in de dierentuin

by Corien Oranje | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Anyrock of - Ergens in de provincie, Zuid-Holland Netherlands on 1/13/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Anyrock from - Ergens in de provincie, Zuid-Holland Netherlands on Saturday, January 13, 2018
Sasha woont in Jakarta en verveelt zich verschrikkelijk. Het is zomervakantie. Al haar vriendinnen zijn weg, en ze moet zich zien te vermaken met haar drielingbroers Sam en Nick. Dat valt niet mee. Haar vader bedenkt een plan. Ze kunnen met de hele familie de marathon gaan lopen. En daar kunnen ze dan ook samen voor oefenen. Vreselijk! Ze trainen in de dierentuin, de enige plek in Jakarta waar je kunt lopen en rennen zonder overreden te worden. Totdat de dierentuin sluit, omdat de vogelgriep is uitgebroken. En die is niet alleen gevaarlijk voor vogels...
Recensie(s)
Actieboek ter gelegenheid van de Christelijke Kinderboekenmaand 2006 (23/09/06-31/10/06) die in het teken van dieren staat. Met het motto 'Ezelsoren' sluiten de organisatoren van deze maand naadloos aan bij 'De leeuw is los!', het thema van de Kinderboekenweek 2006. Zelfstandig te lezen vervolg op 'De vreselijke verhuizing'* waarin Sasha in dagboekvorm vertelt dat haar ouders naar Indonesie gaan verhuizen. Haar vader is tropenarts en gaat voor drie jaar naar Jakarta. Sasha en haar drielingbroers Nick en Sam vervelen zich rot tijdens de zomervakantie en bedenken van alles om de verveling te verdrijven. Hun vader komt op het idee om het hele gezin te trainen voor de halve marathon die in oktober in de dierentuin wordt gehouden. Dan breekt de vogelgriep uit en wordt de dierentuin gesloten. Auteur Corien Oranje put ook bij dit verhaal uit eigen ervaring: ze woont zelf in Jakarta en heeft een drieling. Het verhaal is gebaseerd op de vogelgriep die in 2005 uitbrak in de Ragunan Zoo.

Journal Entry 2 by Anyrock at OBCZ-Westerpark in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Saturday, January 13, 2018

Released 3 yrs ago (1/14/2018 UTC) at OBCZ-Westerpark in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo vinder! Dit boek heb ik hier neergelegd, speciaal voor jou. Ik hoop dat je het leuk vindt. Laat je het even weten? Dat zou ik leuk vinden.

Journal Entry 3 by wingoehoeboeroewing at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Monday, August 27, 2018
heeft een tijdje bij mij gelogeerd toen de obcz niet functioneerde, maar gaat nu weer terug. Wel in een prachtige nieuwe boekenkast :-)

Journal Entry 4 by wingOBCZ-Westerparkwing at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Tuesday, August 28, 2018
gisteren al in de kast gezet, dus of het er nog staat????

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.