Maihinnousu (in Finnish)

by Riikka Ala-Harja | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingAnneliswing of Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on 1/10/2018
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingAnneliswing from Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, January 10, 2018
221 sivua

Ylistetty Finlandia-ehdokas saatavana nyt pokkarina

Maihinnousu on vimmainen ja puhutteleva romaani ranskalaisnaisesta, joka on menettämässä miehensä ja lapsensa yhtä aikaa. 41-vuotias Julie elää elämänsä raskainta vuotta Normandian maihinnousun maisemissa. Ensin pettää mies, sitten 8-vuotias Emma-tytär sairastuu syöpään. 
Liittoutuneet loivat sillanpääaseman Normandiaan kahdessa kuukaudessa kesällä 1944. Julien ja hänen tyttärensä kamppailut eivät ole ohi hetkessä.


Journal Entry 2 by wingAnneliswing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, January 10, 2018
Kolme vuotta olen tätäkin hyllyssäni hautonut ilman että mitään olisi kuoriutunut. Nopeasti luettava kirja, jossa on historiaa varsinaisen kertomuksen mausteena.
Siitäpä tuli mieleeni, että äidillä oli usalainen serkku, siis ainoa isosedän lapsista joka syntyikin USA:ssa. Hän oli laskuvarjojääkäri ja lentäjäkin. En tiedä osallistuiko Hugo maihinnousuun Normandiassa vai tiputettiinko hänet muualle Saksan alueelle. Kaksi kertaa Hugo jäi saksalaisten vangiksi, mutta onnistui pakenemaan kummallakin kerralla. Siis ainakin kahdesti hänet tiputettiin laskuvarjolla alas. Jälkimmäinen pako tapahtui juuri ennen sodan loppua. Kun Hugon vaimo kuoli 1970-luvulla, Hugo muutti Alaskaan kalastamaan ja metsästämään. Hänellä oli oma lentokone, jolla pääsi siirtymään paikasta toiseen tiettömillä seuduilla. Valitettavasti Hugolla ei ollut lapsia. Hän kuoli parikymmentä vuotta sitten.

Kirja on kirjailijan signeeraama.

Helmet-haaste 43 (käännetty ranskaksi)

This is my book #5 in the Reduce Mount TBR 2018 -challence by Dove-i-libri.

Journal Entry 3 by wingAnneliswing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, June 05, 2018

Released 1 yr ago (6/4/2018 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Sikasäkkiin joutui kirja ja lähti matkalle kohti uutta lukijaa.
Lukuiloa ja hyvää kesää!

Journal Entry 4 by wingPelluwing at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Wednesday, June 06, 2018
Nappasin kirjan Sikasäkistä* ensimmäisen sivun räjähtävän Rupert-nuken vuoksi. Vaikuttaa mielenkiintoiselta ja miellyttävältä lukea. Itseasiassa, yksi valintakriteerini sikasäkin kirjoille on se, että teksti on miellyttävän näköistä sivulla, koska tiedän, että minulla kestää kauan tarttua kirjoihin, joissa on tiheänä pientä tekstiä ja kapeat marginaalit. Kyse ei ole edes siitä, ettenkö lukisi myös pitkiä tiiliskivikirjoja, vaan en vain tykkää lukea sivuja, joissa teksti on liian tiheässä. Tiiliskivet tuleekin luettua nykyisin useammin e-kirjoina, joissa tekstin asettelua voi säätää ja jotka eivät kännykässä paina mitään.

*Sikasäkki on suomalaisten keskustelufoorumilla oleva peli, jossa kirjojen ensimmäisistä sivuista on otettu kopio ja ensimmäisen sivun perusteella valitaan kirja, jonka saa itselleen.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.