Suuri tonttukirja

Vainuan t��ll� kirjan!
by Wil Huygen | Science Fiction & Fantasy |
ISBN: 9510087947 Global Overview for this book
Registered by wingTindelitindawing of Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 11/29/2020
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTindelitindawing from Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Sunday, November 29, 2020
Hei, olet löytänyt kiertävän book crossing-kirjan!

Toivottavasti pidät kirjasta ja book crossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee tänne merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan, ja myös mielipide kirjasta olisi mukava kuulla. Voit joko pitää kirjan omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Kirjan voi vapauttaa vaikkapa antamalla sen ystävälle tai jättämällä löydettäväksi jonnekin julkiselle paikalle.
Jos päätät liittyä book crossing-sivustolle, pääset itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan myös seuraavien lukijoiden ajatuksia siitä.
Hyviä lukuhetkiä ja elämyksiä!

Journal Entry 2 by wingTindelitindawing at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Sunday, November 29, 2020

Released 1 mo ago (11/30/2020 UTC) at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja vapautuu Taavinan isojakin kirjoja nielevään postilaatikkoon. Hyvää pikkujouluaikaa toivotan tämän hienon (joskin ränsistyneen kirjayksilön... ) tonttukirjan myötä!

Journal Entry 3 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, November 30, 2020
Kirja oli ilmestynyt postilaatikkoon työpäivän aikana, mikä mukava yllätys! (sattuneesta syystä minun postilaatikkoni nielee tällaisia XL-kirjoja sujuvammin kuin Tindelitindan postilaatikko :) )
Tämä kirja on jäänyt lapsuudesta mieleen jotenkin sellaisena etäisen hienona ja saavuttamattomana kirjana, jonka olen jossain nähnyt mutten ole koskaan lukenut. Jospa nyt :) Tässä näyttää olevan mm tonttujen levinnäisyyskartta Suomessa, samanlaista faktaa kuten Sinisalon kirjassa peikoista!
Siis kiitos kirjasta!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.