Juicen äeti Eini Kuikka

by Reijo Ikävalko | Biographies & Memoirs |
ISBN: 9512067714 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 12/28/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, December 28, 2017
Kirjastopoisto.

www.booky.fi:

"Myös suomalaisen populaarimusiikin kestosuosikilla Juice Leskisellä, 54, on äiti. Vastuun synnyttämisestä ottaa Eini Annikki Kuikka, entinen Leskinen, omaa sukua Mikkonen, 77. Muuta Eini-rouva ei sitten omaksi viakseen luekaan.
”Samanlainen se on kuin isänsä ja isänäitinsä olivat. Ihan mahoton”, Eini Kuikka sanoo ja katsoo poikaansa pää kallellaan, ihmetyksen sormi kummastuksen suussa. ”Kun mie kuulin ensimmäisen kerran sen äänen radiosta, miult pääs katkera itku... Kyl mie sen äänestä tunsin.”
Elämä on valitettavasti tarjonnut Eini Kuikalle ihan oikeastikin itkun aiheita. Hän on saatellut Juankosken multiin kaksi aviomiestään, yhden anopin ja peräti kolme omaa lastaan. Ja kun kotikylä Karjalan Impilahdella jäi sodan jalkoihin, hän joutui kävelemään lehmien kanssa kolmessa viikossa 800 pitkää kilometriä Vimpeliin Pohjanmaalle. Eini oli tuolloin vasta 17-vuotias.
Juicen äidin tarina on sitkeän suomalaisen äidin ja selviytyjän tarina. Eini Kuikka ei tielleen sattuneista ankarista vastoinkäymisistä huolimatta ole koskaan menettänyt iloista mielenlaatuaan ja elämänuskoaan. Niitä molempia on varmasti myös Juicen äitinä tarvittu."

Ajatus Kirjat, 2005.

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, December 29, 2018
Kävin joulunpyhinä katsomassa tuoreen Juice-elokuvan ensi-illan, minkä innoittamana tuli tartuttua tähänkin jo kauan hyllyssäni lukuvuoroaan odottaneeseen kirjaan.
Tämä oli kielellisesti aika kökkö esitys, eikä sisältökään saa minulta pisteitä lukuunottamatta Juicen itsensä kirjoittamaa viimeistä, suoraa ja rehellistä kuvausta äidistään. Tulipahan lukaistua.

#80 for Reduce Mount TBR 2018 Challenge by Dove-i-Libri

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Ciao! Caffe Ratina Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, January 05, 2019

Released 6 mos ago (1/5/2019 UTC) at Ciao! Caffe Ratina Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja löytyy kahvilan kirjahyllystä!

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraava linkki voi olla avuksesi:

http://www.bookcrossing.com/forum/30 (suomenkielinen keskustelufoorumi)

BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta valikosta.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.