Laura (in Finnish)

by J.K. Johansson | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789513170059 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 12/27/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, December 27, 2017
www.adlibris.com:

"Laura on säkenöivä avaus uudelta tekijältä. Se on samaan aikaan painostava psykologinen trilleri ja hykerryttävä ihmissuhdedraama, pakahduttava tarina eräästä perheestä ja silmiä avaava kuvaus moraalin murroksesta internetin määrittämässä yhteiskunnassa.Mia Pohjavirta on nelikymppinen entinen nettipoliisi, joka yrittää päästä eroon Facebook-riippuvuudestaan. Nikke on hänen pikkuveljensä, suurpiirteinen koulupsykologi. Laura Anderson on lukiolaistyttö, Niken asiakas ja erittäin kadonnut. Kun Lauran vanhemmat perustavat Facebook-sivun tytön löytämiseksi, aukeaa varsinainen Pandoran lipas."

Kustantajan nettisivuilta:

"J. K. Johansson on nimimerkki, jonka takana työskentelee tarinankerronnan ammattilaisia. Tekijän Palokaski-trilogian käännösoikeudet on myyty Saksaan, Hollantiin, Kreikkaan ja Puolaan. "

Tammi, 2013, ei kansipapereita. Kirjahyllyssäni on entuudestaan lukematta 'Noora', joka on näköjään kakkososa tässä Palokaski-sarjassa. Täytyypä ottaa luettavaksi piakkoin, on saanut hyviä kirja-arvioita :)

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, January 13, 2018
Tämä oli kevyttä ja sujuvaa luettavaa. Ei mikään kirjallisuuden helmi ehkä, mutta annoin anteeksi jopa kaikille epäuskottavuuksille, kun kirjaa oli niin rentouttavaa lukea. Lukiessa tietysti koko ajan pohti, ketkä ovat todelliset kirjoittajat tämän salaperäisen kirjailijanimen takana. Luokittelin tämän dekkariksi, mutta lukiessa oli enemmänkin teinikirjafiilis - tämä uppoaisi varmaan hyvin murrosikäiselle lukijakunnalle, niillekin, jotka eivät yleensä lue. Kirja loppui sen verran koukuttavasti, että jatkan suoraan trilogian toiseen osaan, joka löytyy omasta kirjahyllystäni.

#6 for Reduce Mount TBR 2018 Challenge by Dove-i-Libri

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases on Saturday, January 20, 2018

Released 1 yr ago (1/20/2018 UTC) at Tampere, At a bookcrossing Meet-up -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Laura ja Noora vapautuivat BC-tapaamisessa seuraavalle lukijalle.

Journal Entry 4 by wingAppelsiiniwing at Lempäälä, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, January 20, 2018
Kiitos toivelistakirjasta!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.