Het experiment

by Joost Heyink | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wing061019alexandrawing of Schoonhoven, Zuid-Holland Netherlands on 12/25/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wing061019alexandrawing from Schoonhoven, Zuid-Holland Netherlands on Monday, December 25, 2017
Hella Rooyakkers is een opgewekte 32-jarige reisconsulente in het midden van het land en die in alle opzichten stevig in haar schoenen staat. Ze heeft een LAT-relatie met Berry, die in zijn vrije tijd mentale trainingen volgt bij de Sygma Foundation. Hella heeft hier weinig mee, maar gunt hem zijn hobby.

De organisatie blijkt echter niet zo zweverig en onschuldig als Hella denkt: Sygma maakt gebruik van dubieuze psychologische methoden zoals intimidatie, uitputting, indoctrinatie, en herprogrammering.

Als Hella uit loyaliteit met Berry meedoet aan een kennismakingsweekend raakt ze onontkoombaar in de netten van Sygma verstrikt. De staf bereidt een geheim grensoverschrijdend psychologisch experiment voor en is op zoek naar een geschikte kandidaat. Ondertussen raakt Hella bevriend met een onderzoeksjournalist en stelt een ex-cursist Sygma's methodes op internet aan de kaak, waarmee hij het noodlot over zich afroept.

Als Berry steeds meer onder druk komt te staan, is het maar de vraag hun relatie hier wel tegen bestand is, en uiteindelijk staat zelfs hun leven op het spel.

Het experiment is een actuele en intrigerende thriller over loyaliteit en verraad, intimidatie, hersenspoeling en moord.

Journal Entry 2 by wing061019alexandrawing at Albert Heijn in Schoonhoven, Zuid-Holland Netherlands on Friday, November 16, 2018

Released 2 mos ago (11/16/2018 UTC) at Albert Heijn in Schoonhoven, Zuid-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

in het boekenkratje bij de koffietafel

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.