Äkkilähtö

by Ulla-Maija Paavilainen | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by myrtillus of Pori, Satakunta Finland on 12/9/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by myrtillus from Pori, Satakunta Finland on Saturday, December 09, 2017
SEVEN-pokkari, Otava, 2010.

– Sillä on joku toinen. Kuvittele. Kaikki mulla, samaan aikaan. Potkut töistä, tää kipu ja Nalle.
Hanna on matkatoimistovirkailija, työnantajan tunnollinen toiveuni, joka kartoittaa suvereenisti niin matkakohteiden erityispiirteet kuin asiakkaiden toiveet. Omasta elämästään, unelmistaan ja avioliitostaan hänellä on hatarampi käsitys. Kun Hannan työpaikka menee nurin ja mies ilmoittaa muuttavansa toisen naisen luo, hän jää tyhjän päälle. Sydän hakkaa ja rintaan koskee, mutta vaikka Hanna käy mammografiat ja sydänfilmit, kipu ei katoa. Nämäkö olivat ne naisen parhaat vuodet, ne 40+, jolloin kaikki on mahdollista.
Ulla-Maija Paavilainen kuvaa tarkkanäköisesti maailmaa, jossa satelliittien kautta saa yhteyden mihin tahansa – paitsi läheisiin.


Löysin hyllystäni tämän kirjan. En ymmärrä, miksi olen sen hankkinut. En ainakaan Aakkoshaastetta varten, vaikka nyt se onkin hyödyllinen. Saan siitä Ä:n. En yleensä mielelläni lue tämän tyyppistä kirjallisuutta. Luin jostain, että Ulla-Maija Paavilainen osaa hyvin kuvata hylätyksi tulleen keski-ikäisen naisen tuntemuksia. Tässäkin kirjassa Hanna on aluksi vaarassa jäädä häpeän tunteensa ja itsesäälinsä kanssa neljän seinän sisälle. Onneksi hän kuitenkin selviää ja löytää itsensä uudelleen. Sen ansiosta minäkin luin kirjan loppuun.

Journal Entry 2 by myrtillus at Pori, Satakunta Finland on Monday, May 25, 2020

Released 1 mo ago (5/25/2020 UTC) at Pori, Satakunta Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Posti kuljettaa tämän Oma maa mansikka-kirjan toukokuulle.

Journal Entry 3 by wingtoukokuuwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, May 27, 2020
Jaahas, tällaista mansikkasatoa. Eka sivu tosiaan herätti mielenkiinnon. Siinä kuvattiin joulunaikaa jossain turistikohteessa, jossa on kuumaa. Ulla-Maija Paavilaisesta tulee mieleen vain aforismit tai jokin semmoinen. Kiitän kirjojen postituksesta ja toivotan hyvää kesää!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.