Ikiyö

by Agatha Christie | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Pikkis of Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on 11/24/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Pikkis from Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Friday, November 24, 2017
Takakannesta: "Mike Rogers on nuori tyhjätaskuinen autonkuljettaja, joka haaveilee suuresta tulevaisuudesta. Ellie on sievä, hyvin yksinäinen ja liikuttavan avuton. Ensikohtaamisesta lähtien hän merkitsee Mikelle eniten elämässä, ja Ellien avulla toteutuvat Miken hurjimmatkin unelmat. Hän huomaa yllättäen kuuluvansa maailman rikkaimpien sukuun, asuvansa unelmatalossa, elävänsä ylellisistä ylellisintä elämää.
Mutta Agatha Christie leikkii, tekee salakavalan suunnitelman lukijan pään menoksi: romanttinen alkuasetelma on pelkkää hämäystä. Pian pisartaa kauhu pintaan. Olemme tekemisissä murhaajan kanssa, jonka nerokkuus, häikäilemättömyys ja kylmäverisyys ylittävät moninkertaisesti normaalin ihmisen ajattelukyvyn.
Ikiyö on häkellyttävän romanttinen, vangitsevan intensiivinen, karmaisevan jännittävä ja yhtä yllätyksellinen kuin Agathan jännitysromaanit aina ovat."

Tämä tarina ei kolahtanut minuun ja tuosta takakannen hehkutuksesta huolimatta tämä on varmaan Christien kirjoista tähän mennessä vähiten pitämäni kirja. Jännitystä kyllä rakennetaan alusta alkaen taitavasti ja kirjassa on tietynlaista salaperäisyyttä, mutta vaikka loppuratkaisu olikin yllättävä, se jätti minut kylmäksi. En myöskään pitänyt erityisemmin kenestäkään kirjan henkilöstä. Ainoastaan tapahtumapaikka vaikutti jollain tavalla viehättävälle ja kiinnostavalle,

Released 2 mos ago (7/6/2020 UTC) at Pääkirjaston vaihtohylly in Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

WILD RELEASE NOTES:

Lukuiloa seuraavalle lukijalle!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.