Kadonnut symboli

by Dan Brown | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Margih of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 11/15/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Margih from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, November 15, 2017
Professori Robert Langdon saa tavallisena sunnuntaina yllättävän kutsun Washingtoniin vanhalta ystävältään ja oppi-isältään Peter Solomonilta. Langdon halutaan pikaisesti juhlapuhujaksi pääkaupungissa pidettävään tilaisuuteen.

Langdon suostuu äveriään historioitsijan pyyntöön ilomielin, mutta perille päästyään hän huomaa astuneensa keskelle järkyttävää painajaista. Tuntematon taho todistaa mahdollisimman raa'alla tavalla kaapanneensa Peter Solomonin.

Solomonin vapauden hintana kaappaaja vaatii Langdonia auttajakseen ikiaikaisen salaisuuden selvittämisessä. Kukaan muu ei hänen mukaansa pysty ratkaisemaan arvoitusta, joka johdattaa Solomonin etsijät kohti kaappaajan tavoittelemaa päämäärää.

Ikivanhaan symboliikkaan ja vapaamuurareiden ajatusmaailmaan syvällisesti perehtynyt Langdon on valmis pelastamaan ystävänsä oman henkensä uhalla. Pian salaperäiset esineet, maailman tunnetuimmat rakennukset ja maamerkit paljastavat Yhdysvaltojen pääkaupungin kätketyn puolen. Lopulta ne tuovat näkyviin ikuisen totuuden. Matka sen äärelle on vaaroja täynnä.

Journal Entry 2 by Margih at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, November 15, 2017
Salajuonia, seikkailuja, symboliikkaa... Dan Brownin kirjoista sitä löytyy ja siksi pidänkin hänen kirjoistaan suunnattomasti. Ja selvähän se, vaikeuksia oli joskus laskea tämä kirja käsistään, eli suhteelllisen ahneesti tuli luettua, koska vei niin mukanaan. Pidin.

Tällä kirjalla osallistun Helmet 2017 -haasteeseen kohtaan 29. Robert Langdonin osaaminen on se, mitä toivoisin itsellänikin olevan ja monesti olenkin todennut, että lähdin aikoinaan opiskelemaan ihan väärää alaa...

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.