Kuninkaiden koitos

by George R.R. Martin | Science Fiction & Fantasy | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Sii1 of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 11/1/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Sii1 from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, November 01, 2017
Tulen ja jään laulu osa 2. Kovakantinen kuvitettu teos, Kustannusosakeyhtiö Kirjava: Helsinki 2013, 749s. Suomentanut Satu Hlinovsky, kuvittanut Petri Hiltunen.

Takakansi: Valkoinen korppi tuo viestin kesän päättymisestä. Talven varalle varustautuminen ei kuitenkaan ole Seitsemän kuningaskunnan asukkaiden suurin huolenaihe, sillä valtakunta on sisällissodan vallassa. Valtaistuinpelin panokset kovenevat, ja häviäjiä on paljon. Aivan liian moni on kiinnostunut rautavaltaistuimesta, eikä ihmishenki ole paljonkaan arvoinen, kun kuninkaat ottavat toisistaan mittaa. "Ellet kykene suojelemaan itseäsi, kuole ja väisty niiden tieltä, jotka siihen pystyvät. Tätä maailmaa hallitsevat terävät miekat ja vahvat käsivarret." Kuninkaiden koitos jatkaa kertomusta Starkin perheen vaiheista myllerryksen keskellä. Elämä on taistelua henkiin jäämisestä, mutta petosten ja koston kierteeseen kietoutuu myös tarinoita ystävyydestä, velvollisuudesta ja rakkaudesta.


Journal Entry 2 by Sii1 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, December 30, 2017
Koukuttava sarja, onneksi kolmas kirja odottaa kirjahyllyssä niin pääsen pian jatkamaan tätä sarjaa. Sopivassa suhteessa taisteluja, yliluonnollisia juttuja sekä kaksimielisyyttä. Kirjassa on paljon henkilöitä, joten välillä on vaikea muistaa kuka olikaan kuka, mutta se onneksi helpotti mitä pidemmälle luki. Vähän jännitti saanko kirjan (paksu kun on ja luen nykyään vähän kerrallaan ja hitaasti) luettua tämän vuoden puolella, mutta onnistuin :) Helmet-lukuhaasteeseen 2017 tämä kirja sopisi useampaankin kohtaan, mutta laitan sen kohtaan 31: fantasiakirja

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.