Leppoisa opas huusholliin

by Saara Henriksson & Aino-Maija Leinonen | Home & Garden | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTyrnimarjawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 10/17/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTyrnimarjawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, October 17, 2017
Kuvaus:
Miten pestä vessa kahdessa minuutissa tai suunnitella kerralla viikon ateriat? Mitkä ovat ne muutamat siivousvälineet, joilla selviät liasta kuin liasta? Kuinka saada tilaa tavarakaaokseen?
Leppoisa opas huusholliin vie lukijan hauskaan ja simppeliin arkeen. Unohda täydellisyys ja löydä oma tapasi siivota. Huomaat pian, ettei se olekaan niin vaivalloista – oikeilla välineillä se on jopa siedettävää. Pienten rutiinien avulla arki rullaa ja löysäilyyn jää aikaa.
Saara Henriksson on kirjailija. Aino-Maija Leinonen on siivousalan ammattilainen Tampereelta.
***************
Päivitys 21.10.17
Olen vähän siivoushullu, ainakin jos mieheltäni kysytään:) enkä sen vuoksi liene tämän kirjasen oikeaa kohderyhmää. Kirjan luettuani tulinkin tulokseen, että jatkanpa siivoamista omin opein!
Kirjan hyöty ja huvi olikin lähinnä siinä kun sai taivastella kuinka kummallisia ongelmia kodinhoitoon voikin kehitellä. Miten voi olla niin vaikeaa korjata astiat samantien tiskikoneeseen? Ja päivän postihan on päivän kohokohta ( siellähän voi piileskellä vaikka kirjan sisältävä kuori),joten miten kukaan voi jättää pinon lojumaan päiväkausiksi avaamatta jonnekin nurkkaan?
Hämmästelin kirjoittajien tavatonta intoa käyttää mikrokuiturättejä ihan joka paikassa. Niitähän pitäisi huushollissa olla kymmenittäin, sillä kirjoittajien mielestä rätti pitää pestä koneessa suurin piirtein joka ikisen käytön jälkeen. Mielestäni ei ole Wettexin voittanutta! Myös "sienirätin" voi pestä 60 asteessa monta kertaa ja sen jälkeen vielä kierrättää biojätteessä.
Joissain kirjan luvuissa saarnattiin liikaa ja niistä olikin leppoisuus kaukana.

Tuleville lukijoille tiedoksi, että testasin kirjassa julkaistun Maisemakahvilan raparperipiirakan ja siitä tuli todella taivaallisen hyvää!
Itse käytin tosin raparperin sijasta pakastemarjoja, mutta hyvää oli niinkin.


Journal Entry 2 by wingTyrnimarjawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, October 21, 2017

Released 1 yr ago (10/23/2017 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Bonuskirja Piikun pakettiin. Ei muuta kuin rätti käteen:)

Journal Entry 3 by wingPiikuwing at Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Monday, October 30, 2017
Kirja on täällä, kiitos Tyrnimarja. Kannesta päätellen saatan jo ainakin osittain soveltaa tämän kirjan oppeja: "Ryhdy siivouskapinaan! unohda viikkosiivous ja solahda arjen virtaan, jossa paikat pysyvät kunnossa siinä sivussa." En pidä siivoamisesta, enkä ole siinä kovinkaan taitava - mutta toisaalta inhoan epäjärjestystä. Siksi minulle on helpompaa pitää tavarat paikoillaan ja käyttää sitä rättiä vähän päivittäin kuin joutua raivaamaan kauheaa sekasotkua viikko-, kuukausi- tai joulusiivouksessa.

Journal Entry 4 by wingPiikuwing at Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, December 02, 2017
Ihan viihteellinen siivousopas, vaikka paikoitellen tuo leppoisuus vähän tuppasi unohtumaan. Kummasti taas tätäkin luettua aloin miettiä mitä rojuja tästä huushollista voisin viedä kirppikselle.

Kirja jatkaa matkaansa toivelistayllätyksenä.

Journal Entry 5 by Hammu at Iitti, Kymenlaakso / Kymmenedalen Finland on Friday, December 29, 2017
Kiitos Piiku ja Tyrnimarja!
Vuosi on hyvä aloittaa tällä kirjalla.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.