Nollariski

by Pernilla Valo | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Margih of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 10/15/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Margih from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, October 15, 2017
Mitä Salsavirralle tapahtui? Mitä ihmisille sen liepeillä ja sisällä?

Näen kymmenien uusien aloittavan. Monet ovat ujoja alussa. Toiset järjestelevät työvuoroja ja tekevät monimutkaisia lastenhoitoratkaisuja. He tulevat kaikenlaisista töistä: sairaanhoitaja, varastomies, professori, marketin kassa, psykiatri, toimittaja. Tanssi auttaa jaksamaan, eikä pian voi yhdeltäkään tunnilta olla poissa. Vuoden kuluttua he ovat uusia ihmisiä, rohkeita ja nauravaisia. Heidän ryhtinsä on kohentunut, kiloja karissut. He oppivat koskettamaan ja olemaan lähellä, katsomaan paria silmiin, puhumaan enemmän kuin ennen. Naiset saavat olla naisia, ylpeitä muodoistaan. Lantio pitää saada pyörimään viettelevästi, olkapäät värisemään. Miehet saavat olla maskuliinisia ja katsoa omistavasti naisiaan.

Kunnes yhtenä päivänä kaikki kaatuu. Huhuihin. Lööppeihin. Syytteisiin. Tuomioita seuraavaan epäuskoon ja hämmennykseen.

Voiko elämä tästä jatkua? Voiko tanssi?

Journal Entry 2 by Margih at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, October 15, 2017
Vuonna 2017 julkaistu Nollariski kertoo tarinan, joka monelle kuulostaa tutulta. Eli taustalla tässä lie Suomea kuohuttanut uutinen joitakin aikoja sitten.

Kirjassa on useampi asiaan kuuluva ihminen, jotka kertovat tarinaa siltä osin kuin ovat kokeneet tämän asian. mutta muistutan vielä, että kyse on fiktiosta. Kuinka paljon faktaa näissä ihmsiten kertomuksissa on vai onko ollenkaan, sitä tuskin tietää kukaan ulkopuolinen. Joka tapauksessa, tämä kirja sai taas miettimään syvällisesti asioita. Kuinka paljon tänä päivänä tehdään kostoraiskausilmoituksia, joihin tässä kirjassakin viitataan. Uskon, että suurin osa tehdyistä ilmoituksista on kuitenkin totta. Mutta ihmisen kostamisenhalu ja katkeruus ovat asioita, joita tämä kirja sai minut pohtimaan. Tämän rankan aihepiirinkin ympärillä.

Kirja on sattuneista syistä pysyväiskokoelmaani. Mutta suosittelen lukemaan tämän kirjan.

Osallistun tällä kirjalla Helmet 2017 -haasteeseen.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.