Mustelmia sielussa

by Francoise Sagan | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9513023826 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 10/14/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, October 14, 2017
www.kirjasampo.fi:

"Françoise Saganin tätä romaania on sanottu ironialla höystetyksi omaksi tulevaisuudenkuvaksi. Sen henkilöiden kautta hän – entinen ihmelapsi, kuohun harjalla elänyt, kaikkeen väsähtänyt, seisahtuu miettimään: Mitä nyt? Mitä tämän jälkeen?
Kaksi ”kaunista ihmistä” ajelehtii toimettomina Cote d’Azurilla ja kesätyhjässä Pariisissa, sisarukset Sebastien ja Éleonore van Milhem. Sebastienista tulee upporikkaan vanhenevan rouvan rakastaja, ja tämän huvilassa sisarukset viettävät ylellisen kesän. Heidän palattuaan Pariisiin Éleonore rakastuu komeaan ”nuoreen suteen” Brunoon. Hän saa tämän jättämään keski-ikäisen suojelijansa Robertin, joka tekee itsemurhan. Rakkauden menettäminen, yksinäisyyden ja kuoleman totisuus lyö vastaan Saganin tekstissä. Samoin merkillinen selvänäköisyys, hukkaan kuluneen elämän haikeus. Sagan piirtää ilmeisen selvän kuvan itsestään, 37-vuotiaasta elämän taitekohdassa, jossa on löydettävä uusi tapa jatkaa. Ja näitä pohtiessaan hän tulee lukijoitaan lähemmäksi kuin koskaan ennen."

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Kahvila Pikku Peikko in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, October 16, 2017

Released 3 yrs ago (10/17/2017 UTC) at Kahvila Pikku Peikko in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Poikkean pitkästä aikaa kahvila Pikku Peikon bookcrossing-hyllyllä, jonne vapautan pinon kirjoja, tämänkin. Jos hylly on ihan täynnä, kirjat saattavat päätyä myös Metson kirjanvaihtohyllyyn.

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan! Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Jos et ole aikaisemmin tutustunut Bookcrossingiin, seuraava linkki voi olla avuksesi:

http://www.bookcrossing.com/forum/30 (suomenkielinen keskustelufoorumi)

BC-sivuston kielen saa halutessaan vaihdettua sivun ylälaidan vihreässä palkissa olevasta valikosta.


Journal Entry 3 by Hiirenkorva at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, August 27, 2020
Olen lukenut tämän joskus ranskaksi . Otin kirjan mukaani Pikku Peikko kahvilan vaihtohyllystä.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.