Valkoinen sydän

by Javier Marías | Literature & Fiction |
ISBN: 9511147714 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 10/14/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, October 14, 2017
Espanjankielinen alkuteos: Corazón tan blanco (1992)
Suomentanut: Sulamit Hirvas
Otava, 1997, kovakant., 344 s.


Takakansi:

"Outo mieliala valtasi miehen heti avioliiton solmimisen jälkeen. Ensimmäiset merkit hän huomasi oikeastaan jo häämatkalla, erästä keskustelua salaa kuunnellessaan."

”JAVIER MARIÁS ON MAAILMAN HUOMATTAVIMPIA ELÄVIÄ KIRJAILIJOITA, JA VALKOINEN SYDÄN ON TAIDETTA. SUURI MESTARITEOS ...”
– Das Literarische QuartettEtulieve:

”JAVIER MARIÁS (s. 1951) on Espanjan nuoren polven ykköskirjailijoita. Hän julkaisi esikoisromaaninsa 20-vuotiaana ja on saanut palkinnon miltei jokaisesta kirjastaan. Teoksestaan VALKOINEN SYDÄN Marías on saanut muun muassa arvostetun kansainvälisen IMPAC Dublin kirjallisuuspalkinnon.

Takalieve:

"Vastavihitty pari on häämatkalla Kuubassa. Nainen nukkuu huoneen hämärässä. Mies näkee hotellinsa parvekkeelta mulattinaisen menevän naapurihuoneeseen, kuulee salamyhkäisen miehen puhuvan naiselle syvällä äänellä, kuulee naisen uhkailut. Pahat aavistukset valtaavat nuoren aviomiehen mielen. Onko kaikki lopultakaan niin sopusointuista kuin pinnalta näyttää? Minkälainen on hänen suhteensa vaimoon viiden vuoden kuluttua?
Mies päättää vaieta epäilyistään — onhan heillä vielä puoli vuosisataa elämää yhdessä elettävänä. Mutta muutamaa kuukautta myöhemmin hän kuulee vaimonsa ja isänsä käymän keskustelun ja saa tietää sukunsa menneisyydestä sellaista mitä ei olisi koskaan halunnut.
Javier Marías on kirjoittanut mieltäkiehtovan romaanin avioliitosta, salaisuuksista ja epäluuloista, murhasta ja rikoskumppanuudesta. "

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, May 08, 2020
Olipa jotain erilaista kuin mitä viime aikoina on tullut luettua. Ensitutustumiseni tähän espanjalaiseen kirjailijaan oli vähän ristiriitainen, mutta ensisijaisesti olin lukemastani vaikuttunut. Huikeaa polveilevaa ajatusryöppyä, kirjan kieli haastoi lukijaansa pitkine lauseineen ja sulkumerkkien käyttöineen. Vaikeaselkoisuudesta huolimatta kiehtova tarina koukutti mukaansa perhesalaisuuksiin ja ihmissuhdeverkkoihin - oli saatava selville, mitä kirjan raflaavan avauslauseen takana piilee, mitä oikeastaan oli menneisyydessä tapahtunut?

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at by Post, A RABCK -- Controlled Releases on Saturday, May 16, 2020

Released 9 mos ago (5/17/2020 UTC) at by Post, A RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Koronakevään toisessa virtuaalimiitissä parikin bookcrossaria ilmaisi kiinnostuksensa tähän kirjaan, Aava oli tällä kertaa heistä nopeampi. Kirjevaakani mukaan mahtuu juuri ja juuri kirjepostin painorajoihin, joten Helposti-kuoressa kohti Jyväskylää. Aurinkoista kesää!

Journal Entry 4 by aava at Dals-Ed, Västergötland Sweden on Wednesday, May 20, 2020
Ihanaa tulla kotiin, kun on kirja odottamassa. Menee varmasti heti lukuun, sillä odotan edelleen sitä hetkeä, kun saan taas kirjastokortin.

Kirjalle oli kiinnostusta myös minun lisäksi, laitan toki kirjan eteenpäin, kun sen olen saanut luettua.Kiitos lukutuoli!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.