Sata tapaa tappaa sielu

by tuija välipakka, arja lehtosaari | Health, Mind & Body |
ISBN: 9789512075324 Global Overview for this book
Registered by winglukutuoliwing of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 10/13/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winglukutuoliwing from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, October 13, 2017
Takakansi:

"Heitä on ollut aina ja kaikkialla, kaikissa roduissa, kulttuureissa, yhteiskuntaluokissa ja kaikkien ammattien piirissä: narsisteja.

Heidän käsityksensä oikeasta ja väärästä ovat omanlaisensa, he tarvitsevat jatkuvaa ihailua ja huomiota, eivät koskaan häpeä tekojaan tai tunne empatiaa, mutta taitavat sosiaalisen käyttäytymisen koodit ja pystyvät näyttelemään uskottavasti tunteita.

Sata tapaa tappaa sielu kertoo narsismista ja narsistisesta luonnehäiriöstä. Lisäksi kirja sisältää uhrien omakohtaisia kertomuksia muun muassa narsistista parisuhteessa, narsistista äitinä, isänä tai muuna lähisukulaisena sekä narsistista työpaikalla. Uhrien kokemuksissa keskeistä osaa näyttelevät muun muassa uhrin kokema henkinen ja fyysinen väkivalta,
itsetunnon mureneminen, syyllisyydentunteet, seksuaalinen kaltoinkohtelu sekä uhrin kaikkinainen manipulointi ja kontrollointi."

Ajatus Kirjat, toinen painos, 2007.

Journal Entry 2 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, September 03, 2018
Hyvä kuvaus siitä, millaista on elää narsistin lähellä -lapsena, kumppanina tai työtoverina. Pidin eniten kuvailevista tieto-osuuksista, jotkut esimerkkitarinat olivat turhan pitkiä. Tätä lukiessa mieleni harhaili miettimään useampiakin narsisteja tuttavapiirissä...

#56 for Reduce Mount TBR 2018 Challenge by Dove-i-Libri

Journal Entry 3 by winglukutuoliwing at Wishlist RABCK, RABCK -- Controlled Releases on Sunday, December 02, 2018

Released 7 mos ago (12/3/2018 UTC) at Wishlist RABCK, RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tämä kirja oli pinossa, joka oli tarjoitus vapauttaa villisti joulukuun haasteeseen liittyen, mutta bongasinpa outa1977:n toivelistalta. Myöhästyin täpärästi Sastamalan kuriirikyydistä, mutta onpa ohut postitettavaksikin. Leppoisaa loppuvuotta!


Journal Entry 4 by outa1977 at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, December 05, 2018
Kiitos kirjasta ja kivasta kortista. :)

Journal Entry 5 by outa1977 at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, December 23, 2018
Rankka aihehan tämä on, mutta siitä on välttämätöntä puhua. On hyvä, että aiheesta tehdään kirjoja. "Narsku" -tuo nykypäivän muotisanana käytettyä termiä kannattaa kuitenkin käyttää harkiten. Kirjassa tuodaan ihan karmeita esimerkkejä, millaista on elää narsistin vaikutuspiirissä. Kokemusta on narsistista nuoruden parisuhteessa ja työelämässä. Oman itseni on pelastanut vahva itsetuntemus ja se, etten ole koskaan pelännyt yksinoloa. Myös se, että on kyennyt olemaan taloudellisesti itsenäinen - on auttanut. Vaikka joutuisi kynsiään syömään, niin tulisi välttää taloudellista riippuvuutta kenestäkään. Narsisti osaa kyllä valita uhrinsa. Oli aikoinaan järkyttävää seurata, miten entisellä työpaikalla yksi ihminen koitti pyörittää kaikkia, jopa esimiestä ja hänellä oli toki myös hovinsa, johon en lähtenyt mukaan. Itse hän ei koskaan tehnyt mitään virheitä ja oli muutenkin ihan täydellinen. Hän leikki esimiesasemassa olevaa ja osittain siihen pääsikin. Ei vaan kovin hyvin tuloksin loppuviimeksi..
Mikä oli järkyttäviltä kirjassa, oli se miten esim. paljon lapset ja eläimet, joilla ei ollut osaa eikä arpaa-joutuivat kärsimään. Vaikka narsisti saakin kavalasti parisuhteessa puolison koukkuunsa, niin en vaan edelleenkään käsitä miten uhri suostuu leikkimään myös niiden muiden, viattomien kustannuksella jäämäällä edelleen väkivaltaiseen suhteeseen? Varmasti osa on pelkoa lähtemisestä, mutta silti..
Kirjan loppu"kevennys"osio ei jaksanut minua kovasti huvittaa.

Journal Entry 6 by outa1977 at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Thursday, December 27, 2018

Released 6 mos ago (12/28/2018 UTC) at Sastamala, Pirkanmaa / Birkaland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja lähtee postin matkassa seuraavalle lukijalle, joka nappasi tämän foorumilla kirja tarjolla-ketjusta. Hyvää uutta vuotta!

Journal Entry 7 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, December 31, 2018
Kiitokset kirjasta, outa1977! Vuosi loppui mukavasti kirjapostin saamiseen. :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.