Purppuranpunainen hibiskus

by Chimamanda Ngozi Adichie | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingMINKULAwing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 10/8/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingMINKULAwing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, October 08, 2017
Pihlajiston kirpparin loppuunmyynnistä ostettu.

Netistä napattu kuvaus kirjasta:

"Valloittavan tarinankertojan värikylläinen kuvaus nuoren tytön kasvusta ristiriitojen repimässä Nigeriassa. 15-vuotias Kambili Achike ja hänen veljensä Jaja elävät yltäkylläistä, mutta onnetonta elämää ankaran uskonnollisen isän varjossa. Alistava Papa on maailman silmissä kunnioitettu vapaustaistelija, mutta kotona väkivallan varjo on jatkuvasti läsnä. Kambilin elämä mullistuu, kun yliopistossa opettava, vapaamielinen Ifeoma-täti kutsuu nuoret luokseen toiseen kaupunkiin. Tädin puutarhassa kukkivat aistilliset, purppuranpunaiset hibiskukset, ja yhtäkkiä koko maailma on täynnä ääntä, iloa ja tunteita, jollaisia Kambili ei ole koskaan uskaltanut edes kuvitella."

Journal Entry 2 by wingMINKULAwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, November 09, 2019
Ajatuksia herättävä kirja monella tavalla. Monenlaisia isoja teemoja, joista tuntuu tällä hetkellä hankalalta sanoa mitään.

Osallistun tällä Maailman maat -haasteeseen ja Kirjan vuosi 2019 -lukuhaasteeseen (kohta 15. Kirjassa käsitellään jotain tabua, tässä tapauksessa perheväkivaltaa).

Edit 24.11.19 Äidilläni luettavana.

Journal Entry 3 by Mummotti at Kuopio, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Saturday, September 05, 2020
En tunne kirjoittajan maan historiaa. Kuitenkin se tuntui hyvin todenperäiselle. Alkuun häiritsi kursivoidut pienet sanat. Niiden merkitystä kun ei tiennyt. Tarina kuitenkin imaisi mukanaan. Rankkojen kokemusten jälkeen toivo paremmasta jäi päällimmäiseksi.

Journal Entry 4 by wingMINKULAwing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, September 05, 2020
Palautui minulle.

Released 3 wks ago (9/26/2020 UTC) at -- Kalasataman Vapaakaupungin Olohuone REDIssä in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Redin Olohuoneen hyllyyn.
*****
Onnea, olet löytänyt vapauttamani kirjan! Se on nyt sinun - voit pitää sen, antaa tuttavallesi tai vapauttaa edelleen. Kiitos kun ilmoitit löytäneesi kirjan! Mikäli haluat, olet tervetullut liittymään Bookcrossing.comiin. :)

Congratulations, you've found a book I released in the wild. It's yours now - you can keep it, give to someone you know or release it back in the wild. Thank you for letting me know you've found it! If you want, you're welcome to join Bookcrossing.com. :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.