Wij zijn krengen

by Kate Fillion | Health, Mind & Body | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingjanna2wing of Castricum, Noord-Holland Netherlands on 9/16/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingjanna2wing from Castricum, Noord-Holland Netherlands on Saturday, September 16, 2017
Gekregen om te crossen.

Recensie(s)
De auteur, journaliste, stelt in dit boek enkele gangbare stereotiepen over gevoelens en gedrag van vrouwen aan de kaak. Aan de hand van ruim honderd diepte-interviews en resultaten van wetenschappelijk onderzoek laat ze zien dat de vermeende morele superioriteit van vrouwen een mythe is. Het boek behandelt thema's als vriendschap, liefde, relaties en seksualiteit, aan de hand waarvan de schrijfster duidelijk maakt dat vrouwen alle negatieve gevoelens kennen die traditioneel aan mannen worden toegeschreven, zoals jaloezie, rivaliteit en machtswellust. Het scenario voor vrouwen, zoals dat via media, politiek etc. tot ons komt, klopt echter niet met de werkelijkheid, waardoor het vrouwen belet zichzelf te zien zoals ze werkelijk zijn. Voor een toekomst waarin vrouwen en mannen een gelijkwaardig aandeel hebben, is volgens de auteur essentieel dat vrouwen meer dan slachtoffers zijn en minder dan heiligen. Een uiterst onderhoudend en prettig leesbaar boek voor een relatief breed publiek, waarin het probleem van de gelijkheid tussen de seksen weer eens vanuit een ander gezichtspunt wordt bekeken. Pocketeditie; normale druk.
(Biblion recensie, Drs. N.P. Aders.)

Journal Entry 2 by wingjanna2wing at OBCZ-Westerpark in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Sunday, December 03, 2017

Released 3 yrs ago (12/4/2017 UTC) at OBCZ-Westerpark in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 3 by wingOBCZ-Westerparkwing at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Monday, December 04, 2017
dankzij janna2 weer een goedgevulde kast :-)

Journal Entry 4 by wingoehoeboeroewing at Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Tuesday, January 02, 2018
boek gaat verder op pad om de kast zo leeg mogelijk te krijgen voor de komende nieuwjaarsmeeting. Helaas zag ik thuis pas dat het er nog maar net stond!

Journal Entry 5 by wingoehoeboeroewing at LFL van Hogendorpstraat in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands on Wednesday, January 03, 2018

Released 3 yrs ago (1/3/2018 UTC) at LFL van Hogendorpstraat in Amsterdam, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

jawel, er was nog plek in dit mooie, tegen de regen beschermde kastje!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.