corner corner Murtamaton linnake

Medium

Murtamaton linnake
by Dan Brown | Mystery & Thrillers
Registered by JukkaFI of Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 9/15/2017
Average 7 star rating by BookCrossing Members 

status (set by AnonymousFinder): to be read


2 journalers for this copy...

Journal Entry 1 by JukkaFI from Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Friday, September 15, 2017

7 out of 10

"NSA:n, Yhdysvaltain hallinnon salaperäisimmän viraston, toiminnasta tiedetään hyvin vähän. Sen väitetään pystyvän seuraamaan kaikkea maailman tietoliikennettä, mutta todellista vahvistusta huhuille ei ole saatu. Kansallisen turvallisuuspalvelun aarteisiin kuuluu myös miljardeja maksanut koodinmurtokone TRANSLATR, jonka olemassaolon NSA on kiistänyt.

Salakirjoituskoodien asiantuntija Susan Fletcher johtaa NSA:n kryptologian osastoa. Hänet hälytetään tutkimaan uutta koodia, jonka edessä huipputietokone on täysin voimaton. Murtamattoman koodin tekijäksi tiedetään viraston palveluksesta eronnut työntekijä, joka on esittänyt NSA:lle tiukan uhkavaatimuksen.

Jos siihen ei suostuta, salauskoodi leviää internetin kautta kaikkien käyttöön. Pelin panokset ovat huikeat: murtamaton koodi antaisi rikollisille ja terroristeille mahdollisuuden toimia täysin salassa. NSA:n toiminta kävisi hyödyttömäksi – ja suurvalta olisi hetkessä polvillaan.

Susan tekee kaikkensa löytääkseen koodiin ratkaisun ennen kuin on liian myöhäistä. Samaan aikaan hänen kihlattunsa David Becker jäljittää koodin avainta Espanjasta. Aikaa on vain muutama tunti…

Dan Brownin Murtamaton linnake johdattaa lukijansa nykyaikaisen tiedustelutoiminnan kovaan ytimeen. Vauhdikkaan juonen ohella teos valaisee salaustekniikoista käytävää kilpajuoksua hätkähdyttävällä tavalla."
 


Journal Entry 2 by JukkaFI at Tauvo in Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Thursday, June 21, 2018

This book has not been rated.

Released 3 wks ago (6/21/2018 UTC) at Tauvo in Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

WILD RELEASE NOTES:

Tauvon uimarannan uimakopissa. 


Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, June 23, 2018

This book has not been rated.

Mieleinen yllätys löytyi Tauvon uimarannan pukukopista 23.6.2018 kolean leijasurffaus - hetken päätteeksi. Kirjaa on kehuttu ja aion kesän aikana saada luetuksi.  


Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.