Tonttulapset ja seikkailujen joulu

by Meri Savonen | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: 9789525845044 Global Overview for this book
Registered by winghippoleinwing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 8/19/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winghippoleinwing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, August 19, 2017
Saarni-kirjat 2012
2. painos
Kuvitus Sirja Iisakka
117 s.

Takakansi:
Joulun aika lähestyy kaukaisessa Havukosken kylässä, aivan Korvatunturin läheisyydessä. Edes kylän asukkaat eivät tiedä postia pitävän partasuisen Vaari Riihirannan olevan itsensä Joulupukin vanha tuttu ja vastaavan lasten ja Joulupukin välisestä kirjeenvaihdosta. Mutta nämä ovatkin tarkoin varjeltuja salaisuuksia. Tänä vuonna joulun odotus ei suju tavalliseen tapaan. Vaari Riihirannalla on huolestuttavia uutisia Joulupukille: Lasten kirjeet ovat hälyttävästi vähentyneet. Ihmiset eivät tunnu enää uskovan Joulupukkiin ja tonttuihin! Koko joulu näyttää olevan vaarassa.

Tarina kertoo Tiitu-tontusta, hänen veljestään Timistä ja ystävistään Tuiskusta ja Vernestä sekä siitä, kuinka tonttulapset ajautuvat elämänsä jännittävimpään ja vaarallisimpaan seikkailuun!

Journal Entry 2 by winghippoleinwing at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, August 22, 2017

Released 1 yr ago (8/22/2017 UTC) at OBCZ Columbus in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja vapautuu Vuosaaren kauppakeskus Columbuksen kirjahyllyyn (virallinen BookCrossing hylly, Marian konditorian tiskin lähellä!).

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan!

Olisi mukava tietää, mistä löysit kirjan, ja jos päätät lukea sen, olisi kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Sitten voitkin joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai laittaa maailmalle uutta lukijaa etsimään ja ilahduttamaan. Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Tervetuloa suomenkieliselle keskustelufoorumille!

Journal Entry 3 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, October 24, 2017
Nappasin kirjan mukaani Columbuksen hyllystä jo jokin aika sitten, joko BC-joulukalenteria varten tai sitten muutoin joulun aikaan vapautettavaksi :) Kiitos kirjasta. hippolein!

Edit 14.12.2017: Kirjan kansikuva skannattu tähän oheen :)

Journal Entry 4 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, December 14, 2017

Released 1 yr ago (12/14/2017 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Flower78 oli onnettaren suosikki, kun tämän vuoden BC-joulukalenterin luukun 2.12. arvonta suoritettiin :) Pahoitteluni, että saan kirjan postin matkaan vasta tänään! Eiköhän se kuitenkin ehdi perille jouluksi, onhan tässä 10 päivää aikaa :)

Tarinasta tykkäsin kovasti, vaikka alkuunpääsy lukemisessa oli jotenkin takkuista. Tonttulasten seikkailut olivat aika hurjia, mutta onneksi siihen saattoi luottaa, että hyvin tässä vielä käy :)

Aikuista lukijaa häiritsivät muutamat epätarkkuudet, -loogisuudet ja virheet - siis "faktojen" suhteen, ei itse tarinassa, joka toki on fantasiaa ;) Vanhan saunarakennuksen ovi avautuu ruotsalaisittain eli väärään suuntaan, tonttulapset tietävät ollessaan keskellä talvea aivan vieraassa paikassa (ja vaikka pellon vieressä on lato), että lumikerroksen alla on ruispelto - eikä heillä muita vastaavia selvänäkijän taitoja kuvata jne.

Haltiassa ei muuten ole j-kirjainta (s. 128) ja automaattitavutus tekee välillä tepposiaan, esimerkiksi Pietaryrteistä tulee Pieta-ryrttejä.

Osallistun kirjalla Alejandan Suomalaiseen lukuhaasteeseen.

Hyvää joulun odotusta Tiitun, Timin ja kumppaneiden kanssa!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com


Edit: Kuvassa luku- ja kahvitauko 11.12.2017 :)

Journal Entry 5 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, December 18, 2017
Kirja on perillä. Kiitokset Tarya kivasta jouluisesta kirjasta sekä kauniista joulukortista! Meidän 8-vuotias poika halusi avata kuoren ja ihmetteli, että miten on mahdollista, että en tiedä mikä kirja kuoressa on. :) On joka tapauksessa tottunut siihen, että kun minulle jokin paketti tai kuori tulee, niin siellä on kirja/kirjoja. :D Tämä kirja olikin tuntematon, saa nähdä tuleeko se luettua vielä ennen joulua tai joulun aikaan. Hyvää joulua sinullekin!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.