Det kommer alltid en ny himmel.

by Lori Nelson Spielman | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by winghingraldwing of Motala, Östergötland Sweden on 8/12/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by winghingraldwing from Motala, Östergötland Sweden on Saturday, August 12, 2017
Boken kom till mitt bokbord i somras men jag kan inte läsa allt som kommer till mig. Boken registreras på bc och lämnas på Ubbes cafe i Motala.

saxat från nätet:
Den vindlande vägen till lycka

Elizabeth har inte lång tid kvar. Och hon vet att hennes 34-åriga dotter Brett inte är lycklig, trots ett på ytan perfekt liv med pojkvän, jobb och lyxig lägenhet. Hur ska Elizabeth kunna hjälpa sin dotter?

När testamentet efter Elizabeth ska läsas upp räcker advokaten Brett en skrynklig, gulnad papperslapp. Lappen innehåller en lista med de livsmål Brett skrev ner som tonåring och som hennes mamma sparat i hemlighet och nu ber henne att försöka uppnå: allt från att bli förälskad och skaffa barn till att skaffa en häst, arbeta som lärare och lappa ihop förhållandet till den frånvarande pappan.

Men hur ska det gå till? Lärardrömmen har Brett för länge sedan övergett för en högavlönad marknadsförartjänst. Pojkvännen Andrew vill inte ha barn och Brett har gett upp hoppet om att någonsin bli mamma. Och hennes pappa är död sedan sju år tillbaka.

Vägen till att bocka av listan visar sig vara lång, slingrande och oförutsägbar. Brett får lov att ge upp sin bekväma tillvaro och ompröva sina val. Det kommer alltid en ny himmel är en varm och inspirerande roman om kärleken mellan en mor och en dotter, och om att hitta tillbaka till det i livet som verkligen betyder något.

Journal Entry 2 by winghingraldwing at Ubbes café Repslagaregatan in Motala, Östergötland Sweden on Saturday, August 12, 2017

Released 1 yr ago (8/12/2017 UTC) at Ubbes café Repslagaregatan in Motala, Östergötland Sweden

WILD RELEASE NOTES:

Ställs i bokhyllan.

Journal Entry 3 by babelfisk at Jönköping, Småland Sweden on Saturday, August 12, 2017
Jag tog hand om den i samband med träffen idag.

Journal Entry 4 by babelfisk at Jönköping, Småland Sweden on Tuesday, December 12, 2017
Jag är lite ambivalent inför den här boken. Å ena sidan är det en riktig feel good-bok. Som en fluffig gräddbakelse (i positiv bemärkelse) som man njuter av att äta - förlåt läsa. Å andra sidan är den väldigt amerikansk. Det är gud, du kan om du vill, en okänd pappa och syster dyker upp osv. Men på det stora hela en fin tröstebok!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.