Kyssen

by Danielle Steel | Romance |
ISBN: 9132329563 Global Overview for this book
Registered by gunmarga of -- Någonstans i Skåne, Skåne Sweden on 8/6/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by gunmarga from -- Någonstans i Skåne, Skåne Sweden on Sunday, August 06, 2017
Isabelle Forrester är gift med en framgångsrik bankman som sedan länge stängt sitt hjärta för henne. I många år har Isabelle levt för sina barn den svårt sjuke sonen Teddy och tonårsdottern Sophie. För dem vill hon göra hemmet i Paris så trivsamt och harmoniskt som möjligt.
Men Isabelle har en hemlighet. Den amerikanske toppolitikern Bill Robinson är liksom Isabelle fast i ett kärlekslöst äktenskap, och de har genom åren utvecklat en djup vänskapsrelation på distans. För Bill är Isabelle gudasänd, en tvillingsjäl som med sin värme berör honom starkt, om så bara per telefon. Deras relation blir en livlina som klarar dem igenom äktenskapen som de inte kan bryta upp ur. När de äntligen möts under några få dagar i London, inser de att deras vänskap har övergått till kärlek. En kärlek med förödande konsekvenser.


En roman med mycket händelser. En kyss som gör att en taxichaufför tappar koncentrationen och det leder till många döda och skadade. Huvudpersonerna som älskar varann men ändå inte kan leva tillsammans på grund av att den ena lever som en fånge i sitt äktenskap och den andre som väljer att inte acceptera att någon kan leva med någon som är skadad. Det här är en bok som tar upp allvarliga frågor om acceptans och förtryckande och makt. Bra berättelse.

Journal Entry 2 by gunmarga at -- Någonstans i Skåne, Skåne Sweden on Sunday, February 10, 2019

Released 2 mos ago (2/10/2019 UTC) at -- Någonstans i Skåne, Skåne Sweden

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Till PM. Till dig som hittar boken säger jag: "Tack för att du tog hand om boken. Skriv gärna en kommentar. Anonymt eller som medlem. Det är gratis. Din e-mail lämnas aldrig ut. Du får inte spam. Du hittar många bokintresserade och det finns forum, både skandinaviskt och internationella att prata på. Om du undrar över något så skicka gärna ett PM (personal message) till mig och fråga. Lycka till och Trevlig läsning.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.