Myrkkykeiso

by Eppu Nuotio | Mystery & Thrillers |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Chania of Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on 8/5/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
5 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Chania from Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on Saturday, August 05, 2017
Eppu Nuotion uusi dekkarisarja esittelee hurmaavan puutarhamatkaajan ja intohimoisen perennaharrastaja Ellen Lähteen, joka tarkkavaistoisena marttaihmisenä haistaa heti palaneen käryn. Kodin arkea pyörittänyt Mirkka Kairikko on vihdoin ottanut omaa aikaa ja lähtenyt maalle Kemiönsaarelle. Mirkan aviomies ei pärjää lapsenhoidossa, mutta onneksi Ellen Lähde rientää apuun. Ellenin pestistä tulee yllättäen pitempi, kun Mirkkaan ei saada yhteyttä.

Journal Entry 2 by Chania at Kokkola, Keski-Pohjanmaa / Mellersta Österbotten Finland on Sunday, September 10, 2017
Mukavan leppoisa kotimainen dekkari, kuitenkin tarpeeksi mutkikas tapaus (vaikkakin syyllisen arvasinkin aika aikaisin). Jos sarjaan tulee jatkoa, haluan tietysti lukea lisää! Seuraavaksi Flower78 saa kirjan toivelistahipan kautta.

Journal Entry 3 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, September 13, 2017
Kiitokset toivelistahippakirjasta, Chania! Kiitokset myös hauskasta kortista sekä ihanasta kirjanmerkistä! Pino yöpöydällä kasvaa... nyt on taas kerääntynyt aika monta uutta kirjaa, jotka tietysti haluaisi lukea mahdollisimman pian, kun niille löytyy toivojia. Lisäänpä siis tämän siihen samaan pinoon.

*Varattu Piikulle*

Journal Entry 4 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Wednesday, October 25, 2017
Tämä olikin oikein virkistävä avaus uudelle dekkarisarjalle, viihdyin hyvin kirjan parissa. Helppoa, mukavaa ja jännää luettavaa syysiltoihin. :) Positiivista oli muihin dekkareihin verrattuna tämä todella ns. kaavasta poikkeava rikoksen selvittäjä Ellen. Odottelen jo seuraavaa Ellen Lähde -dekkaria!

Journal Entry 5 by wingFlower78wing at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, October 29, 2017

Released 1 yr ago (10/30/2017 UTC) at Kerava, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Kirja lähtee postitse Piikulle. Hyviä lukuhetkiä!

Journal Entry 6 by wingPiikuwing at Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Wednesday, November 01, 2017
Myrkkykeiso on Paraisilla, kiitos Flower78.

Journal Entry 7 by wingPiikuwing at Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, November 18, 2017
Sympaattinen dekkari, ja tutut kulmat toivat oman mukavan lisänsä tarinaan. Hassu yhteensattuma: luin viime viikonlopun lehdestä Portsan vegewokkikioskista jota en ollut aiemmin huomannut, ja sitten tässä kirjassakin haettiin sieltä ruokaa. Pitihän sieltä sitten itsekin hakea torstaina pad thai -lounas työpaikalle, ja hyvää oli.

Tätä kirjaa on näköjään toivottu, joten se saa jatkaa matkaansa saman tien.

Journal Entry 8 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Wednesday, November 22, 2017
No olipahan yllätys! Tämä uutuuskirjojen ilmestyminen postilaatikkoon on aina yhtä hämmentävää - juurihan vasta tämänkin laitoin toivelistalle! Oletan, että tämä kiilaa ohi TBR-pinon ja pääsee vielä Suomalaisen lukuhaasteen kirjoihin tälle vuodelle. Iso kiitos kirjasta & kirjallisesta kortista Piikulle ja kirjan kierrätyksestä kiitos myös teille muille asianosaisille.

Journal Entry 9 by winglukutuoliwing at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, December 03, 2017
Tässä oli jotain samaa viehätystä kuin Outi Pakkasen dekkareissa, joissa murha ja jännitys eivät ole se pääasia, vaan ihmisten väliset suhteet ja arki. Marttayhteisö ja puutarhaekspertti Ellen toivat kirjaan ihanan, uudenlaisen tuulahduksen verrattuna toisiin lukemiini dekkarisarjoihin. Rentoa ja mukavaa luettavaa kerrakseen, odottelen jatko-osia! Laitan kirjan kiertämään, kun muutkin bookcrossaajat näyttävät tätä toivovan.

Journal Entry 10 by winglukutuoliwing at Surprise For Another BookCrosser, RABCK -- Controlled Releases on Sunday, December 03, 2017

Released 1 yr ago (12/4/2017 UTC) at Surprise For Another BookCrosser, RABCK -- Controlled Releases

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Tunnelmallista joulun odotusta ja mukavia lukuhetkiä!

KTMC 2017 # 65


Journal Entry 11 by Alejanda at Pori, Satakunta Finland on Tuesday, December 12, 2017
Toivelistakirja! Kiitos lukutuoli!! Luen heti, kun varatut kirjaston kirjat on saatu eteenpäin.

Journal Entry 12 by Alejanda at Pori, Satakunta Finland on Tuesday, March 20, 2018
Lukutuoli on tuossa aiemmin kirjoittanut sen, mitä itsekin ajattelin tästä lausahtaa. Ihan kuin olisin Pakkasen kirjaa lukenut. Leppoisa, kimurantti ja kiva kirja. Pidin kovasti.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.