Onko linnulla napa? Ja muita tieteen arvoituksia

by - | Nonfiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingduffeliwing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 6/20/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingduffeliwing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Tuesday, June 20, 2017
Ei kysyvä tieltä eksy, sanotaan. Tähän kirjaan on koottu koko joukko Tiede-lehden asiantuntijoiden antamia vastauksia erilaisiin hauskoihin lukijakysymyksiin. Tiedätkö, miksi märkä koira haisee tai paleleeko jääkarhuja? Tai mitä tapahtuisi, jos kaikki kiinalaiset hyppäisivät yhtä aikaa ilmaan ja tulisivat yhtä aikaa alas?

Ikäsuositus 7.


SanomaMagazines 2010

Released 2 yrs ago (6/29/2017 UTC) at Aboa Vetus & Ars Nova in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Onnea, olet löytänyt vapauttamani kirjan! Se on nyt sinun - voit pitää sen, antaa tuttavallesi tai vapauttaa edelleen. Kiitos kun ilmoitit löytäneesi kirjan! Jos haluat, olet tervetullut liittymään BookCrossing.comiin.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Tervetuloa suomenkieliselle keskustelufoorumille!

Journal Entry 3 by anukck at Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, July 01, 2017
Löysin kirjan vieraillessani työpaikkani (kodinomainen hoivakoti muistisairaille vanhuksille) asukkaiden kanssa Turun keskiaikaisilla markkinoilla, Aboa Vetuksen edestä. Tämä kirja oli ensimmäinen bookcrossing löytöni. Bookcrossing sivustona on minulle entuudestaan tuttu ja olen pitkään halunnut laittaa omia kirjojani eteenpäin sivuston kautta, joten tämä oli hyvä hetki vihdoin liittyä bookcrossaajien joukkoon. Jotenkin aina kuvittelin, että jos joskus löytäisin kirjan, se olisi jokin vanha klassikko romaani. Olen siis positiivisesti yllättynyt tästä. Tätä voin jopa lukea työpaikkani asukkaiden kanssa! Kiitos tästä!
En ole vielä ehtinyt kirjaan paremmin tutustua työkiireiden takia, mutta kun olen sitä hieman selannut niin laitan sen eteenpäin. Suunnitteilla olisi retki Helsinkiin elokuun alussa, joten odotan siihen asti ennen kirjan vapauttamista.
Terv. Anu K.
PS. Laitoin kuvan kirjasta instagramiini, löytyy nimimerkillä anukck, kommentointi ja tykkääminen tervetullutta! :)

Journal Entry 4 by anukck at Kauppilan Puutarha in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Saturday, August 19, 2017

Released 2 yrs ago (8/19/2017 UTC) at Kauppilan Puutarha in Turku, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Hei! ihanaa, että löysit kirjani! Jätin sen tahallaan juuri sinun löydettäväksesi. Kiitos siis siitä, nyt saattaa päättää haluatko pitää sen tai vain lukea sen ja antaa eteenpäin. Voit antaa sen tuttavalle tai piilottaa sen jonnekkin näkyvälle paikalle (niinkuin minäkin tein) seuraavan löydettäväksi. Muistathan käyttää tätä sivustoa ja kertoa mahdollisesti myös mitä pidit kirjasta, mitä aijot tehdä sille jatkossa ja jos piilotat sen jonnekkin niin minne. Kiitos osallistumisestasi kirjani kierrätykseen!
- anu k (anukck)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.