Näkymätön vartija

by Dolores Redondo | Mystery & Thrillers |
ISBN: 9789512402382 Global Overview for this book
Registered by Lelle_L on 6/12/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Lelle_L on Monday, June 12, 2017
Uuden kirjasarjan avaus: Baskimaan murhien ensimmäinen osa. Miellyttävästi erilainen dekkari! Mytologiaa nykytodellisuudessa.

-

Navarran ikimetsän sydämestä, Baztanjoen penkalta löydetään alastoman teinitytön ruumis. Poliisi yhdistää makaaberin rituaalimurhatapauksen aiempaan surmatekoon. Pian huhut sarjamurhaajasta lähtevät liikkeelle Baztanin laaksossa, missä ikiaikaiset uskomukset elävät yhä. Voisiko asialla olla basajaun, legendoista tuttu metsän näkymätön vartija?

Tutkinnan saa johdettavakseen määrätietoinen konstaapeli Amaia Salazar. Amaia palaa vastentahtoisesti juurilleen vanhaan kotikyläänsä. Tutkinnan edetessä hän joutuu kestämään kollegoidensa kateutta, ratkomaan selvittämättömiä ristiriitoja kahden sisarensa kanssa ja kohtaamaan myös synkän salaisuuden, joka varjosti perheen elämää ja palaa nyt piinaamaan häntä painajaisen lailla.

Baskimaan murhat -trilogian avausosa Näkymätön vartija on koukuttava, psykologisesti tarkkanäköinen yhdistelmä rikostutkintaa, baskimytologiaa ja naisen elämää perhesuhteineen. Sarjan toinen osa Luualttari ilmestyy alkuvuodesta 2016 ja päätösosa Myrskyuhri kesällä 2016.

Jätetään jonnekin Brysselin alueelle.

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Etterbeek, Bruxelles / Brussel Belgium on Saturday, March 3, 2018
Kirja löytyi Merimieskirkon kirjastosta ja lähtee huomenna talvilomavieraan matkassa Itä-Suomeen.

Journal Entry 4 by Pamina_81 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Friday, March 9, 2018
Kirja kulkeutui tänään minulle muutaman mutkan kautta. Takakannen perusteella kirja vaikuttaa sen verran mielenkiintoiselta, että taidan lukea kirja itse ennen kuin laitan eteenpäin.

Journal Entry 5 by Pamina_81 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, April 11, 2021
Reilut kolme vuotta tämä kirja on ehtinyt hyllyssä olla, ennen kuin sain luetuksi. Porkkanana kirjaan tarttumiseen oli se, että trilogin 2. ja 3. osa ovat menossa synttäriarvonnan voittajille. Melkein vuoden myöhässä tosin, mutta menossa kuitenkin. :)

Lukujumin vaivatessa kirjan lukemiseen meni melkein puoli vuotta, ja osittain sen takia - ja jotta saisin kirjan joskus loppuun - päätin kuunnella viimeiset n. 150 sivua äänikirjana. Se kannatti, ja nyt on kirja valmiina jatkamaan matkaansa.

Journal Entry 6 by Pamina_81 at BC tapaaminen Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, June 19, 2021

Released 1 mo ago (6/19/2021 UTC) at BC tapaaminen Tampere in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Tarjolla miitissä, ja jos ei siltä löydä uutta lukijaa, jää johonkin matkalle.

Journal Entry 7 by jonnukka at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Saturday, June 19, 2021
Paminan suosituksesta otin tämänkin opuksen luettavaksi. Dekkarihai mikä dekkarihai kun olen....

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.