Paholaisen pennut

by Leena Lehtolainen | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Sii1 of Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on 5/1/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Sii1 from Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, May 01, 2017
Tammi 2012, pokkari 415s. Takakansi: "Henkivartija - sarjan vangitseva päätös. Hilja Ilveskero on pestautunut liikemies Usko Syrjäsen venäläisen morsiamen Julia Gerboltin henkivartijaksi. Työ on täynnä yllätyksiä, ja myös Hiljan rakastaja David Stahl palaa kuvioihin. Syrjäsen apuri, taiteilija Juri Trankov, tahtoo Hiljan liittolaisekseen, mutta kenen pussiin hän todella pelaa? Entä Davidin lapsuudenystävä ja apuri Jaan Rand? Hiljan luottopoliisi Teppo Laitio on ottanut niskoilleen Trankovin tekemän murhan ja pyytää Hiljan apua. Kun Hiljan isä aiotaan päästää koevapauteen vankilamielisairaalasta, Hilja alkaa pelätä sekä oman että pikkusisarensa Vanamon puolesta. Syrjäsen ja Julian häiden valmistelu vie Hiljan New Yorkiin, jossa Hilja tapaa oppi-isänsä Mike Virtuen. Onko kaikki se, mille Hilja on ammattitaitonsa perustanut, ollutkin pelkkää huijausta? Kehen voi turvautua pelissä, jossa ihmishenki on pikkuseikka ja harva paljastaa todellisen karvansa? "

Journal Entry 2 by Sii1 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Monday, May 15, 2017
Nyt on sit Henkivartija -trilogia luettu. Yhdyn kirjan kannessa olevaan Kotilieden lainaukseen "Viihdyttävää ja sopivasti jännittävää luettavaa." Tykkäsin lopussa siitä, kuinka Hiljan ja Davidin suhde jätettiin hieman epäselväksi, tuliko heistä lopulta virallinen pari vai ei? Helmet lukuhaasteessa 2017 tämä kirja sopii minulla kohtaan 41: Kirjan kannessa on eläin

Journal Entry 3 by stinaP at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, September 02, 2017
Kiitos kirjasta ja miitistä :)

Journal Entry 4 by stinaP at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Thursday, September 07, 2017
Äh. Kirjoitin pitkän journalin, mutta se katosi jonnekin. No, lyhyesti ja ytimekkäästi: hyvä päätös tosi polveilevaan ja välillä yliampuvaan trilogiaan. Nyt pitää vaan päästä lukemaan itsenäinen jatko-osa Tiikerinsilmä, jotta selviää, miten Hiljan ja Davidin suhde kehittyy ;) (Luin senkin aiemmin, enää en muista tarkkaan sisältöä.)

Journal Entry 5 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Wednesday, November 29, 2017
Löytyi tänään Hipun hyllystä, mitä kautta lie sinne ajautunut? Oli niin täysi hylly ja olisihan tälle toivojakin joten nappasin mukaani. Olen joskus jo lukenut.

Journal Entry 6 by myrtillus at Pori, Satakunta Finland on Thursday, May 31, 2018
Kiitos toivelistakirjasta! :)

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.