Je zal er maar mee getrouwd zijn

by Heleen van Royen | Entertainment | This book has not been rated.
ISBN: 9050005322 Global Overview for this book
Registered by wingsmitjeswing of Bilthoven, Utrecht Netherlands on 4/13/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingsmitjeswing from Bilthoven, Utrecht Netherlands on Thursday, April 13, 2017
Samenvatting
Je zal er maar mee getrouwd zijn bevat een selectie van de beste columns die Heleen van Royen de laatste twee jaar publiceerde in Het Parool. Haar spraakmakende stukken ' met prachtige, zelfgemaakte foto's ' handelen onder meer over het haar van Willem Lust, stalkers, de schrijver Vulpen, die haar geld voor sex biedt, opdringerige Mediterrane types, Heleen's familieleven, Opzij en 'andere zaken waar grote schrijvers zich mee bezighouden'. Na de lancering van haar kaskraker Godin van de jacht eerder dit jaar, is ook Je zal er maar mee getrouwd zijn soulfood voor psychologen, vrouwen, en mannen met en zonder haar.
'Van Royen is een literaire provocateur. Ze brengt een nieuw type roman de Nederlandse literatuur binnen, waarin ze met volle kracht de vloer aanveegt met het zoetige genre van de Bildungsroman van schrijfsters als Isabel Allende of, bij ons, Margriet de Moor, Tessa de Loo en Nelleke Noordervliet [...] Haar heldin is zowel gek, vrolijk, belachelijk als onweerstaanbaar. Ook in haar taalgebruik is ze provocerend' Kees 't Hart, De Groene Amsterdammer

Journal Entry 2 by wingsmitjeswing at Eindhoven, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, April 15, 2017

Released 4 yrs ago (4/15/2017 UTC) at Eindhoven, Noord-Brabant Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

In een doosje op weg naar Nika zodat ze ter zijner tijd los gelaten kunnen worden in de Boekspot in Utrecht. Nika bedankt dat je de boeken verder wil laten reizen.

Released 4 yrs ago (7/19/2017 UTC) at Boekspot Hoog Catharijne (GESLOTEN / CLOSED) in Utrecht, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier!
Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (-Nika-) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.
Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing en een groot aantal Official BookCrossing Zones (zeg maar trefpunten) in Nederland waar je boeken kunt vinden en neerleggen en medeBookcrossers kunt ontmoeten.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.