De schaduw van de wind

by Carlos Ruiz Zafón | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: 9036430887 Global Overview for this book
Registered by wingsmitjeswing of Bilthoven, Utrecht Netherlands on 4/13/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingsmitjeswing from Bilthoven, Utrecht Netherlands on Thursday, April 13, 2017
Samenvatting
'De schaduw van de wind grijpt je vanaf de eerste zinnen bij de strot.' - Het Financieele Dagblad
In het oude centrum van Barcelona ligt het Kerkhof der Vergeten Boeken. Hoofdpersoon Daniel Sempere wordt door zijn vader, weduwnaar en boekhandelaar, meegenomen naar de geheimzinnige, verborgen wereld van verhalen. Vanaf dat moment neemt Daniels leven een wending die hij niet had kunnen voorzien. Hij mag een boek uitzoeken en kiest De schaduw van de wind, geschreven voor een zekere Julián Carax. Het boek laat hem niet meer los, ook al schudt de wereld tijdens het grauwe Franco-regime om hem heen op zijn grondvesten. Hij wil alles weten over het boek en de schrijver. En merkwaardigerwijs lijken alle mensen die hij ontmoet, ook de vrouwen op wie hij verliefd wordt, deel uit te maken van het grote spel waarvan het boek het middelpunt vormt.
'Iberisch juweel dat doet denken aan het magisch realisme van Gabriel García Márquez en de meeslepende stijl van Eduardo Mendoza.' - Nu.nl
'Spannend leesavontuur.' - De Telegraaf
'Zafón laat je naar adem happen.' - BOEK

Journal Entry 2 by wingsmitjeswing at Eindhoven, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, April 15, 2017

Released 4 yrs ago (4/15/2017 UTC) at Eindhoven, Noord-Brabant Netherlands

CONTROLLED RELEASE NOTES:

In een doosje op weg naar Nika zodat ze ter zijner tijd los gelaten kunnen worden in de Boekspot in Utrecht. Nika bedankt dat je de boeken verder wil laten reizen.

Released 4 yrs ago (7/19/2017 UTC) at Boekspot Hoog Catharijne (GESLOTEN / CLOSED) in Utrecht, Utrecht Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier!
Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (-Nika-) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.
Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing en een groot aantal Official BookCrossing Zones (zeg maar trefpunten) in Nederland waar je boeken kunt vinden en neerleggen en medeBookcrossers kunt ontmoeten.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.