Συνωμοσία θανάτου

by Campbell Armstrong | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: 9604504886 Global Overview for this book
Registered by Penthesilia of Athens - Αθήνα, Attica Greece on 4/2/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Penthesilia from Athens - Αθήνα, Attica Greece on Sunday, April 02, 2017
Ένα χειμωνιάτικο πρωί στο Λονδίνο, μια βόμβα εκρύγνηται σ'ένα βαγόνι του μετρό και πάνω από εκατό άτομα βρίσκουν το θάνατο. Καμιά τρομοκρατική οργάνωση δεν αναλαμβάνει την ευθύνη για την έκρηξη. Έτσι η ταυτότητα των δραστών και τα αίτια παραμένουν άγνωστα. Ο Φρανκ Πέιγκαν, μέλος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Ειδικού Κλάδου βρίσκεται σε διαθεσιμότητα. Μετά απ' αυτό, όμως, επανέρχεται στην ενεργό δράση και αναλαμβάνει την υπόθεση.

Καλωσήρθες στο BookCrossing!

Γράψε αν θες ένα μικρό σχόλιο για το πού και πώς βρήκες το βιβλίο. Δεν χρειάζεται να γραφτείς στο site για να γράψεις σχόλιο παρακάτω - μπορείς να παραμείνεις ανώνυμος!
Διάβασε το βιβλίο, αν θέλεις, και μετά βοήθησέ το να συνεχίσει το ταξίδι του αφήνοντάς το κάπου (σε ένα παγκάκι, σε έναν τηλεφωνικό θάλαμο, στο προαύλιο του σχολείου, στο τραπεζάκι μιας καφετέριας, κλπ.) για να το βρει κάποιος άλλος, όπως το βρήκες κι εσύ. Μπορείς ακόμη να το χαρίσεις σε κάποιον φίλο σου!
Μπορείς να συναντήσεις άλλους Έλληνες BookCrossers στο Ελληνικό Φόρουμ του site για να σου εξηγήσουν ό,τι χρειάζεσαι να ξέρεις.
Επίσης μπορείς να ρίξεις μια ματιά στον Ταξιδιωτικό Οδηγό BookCrossing και στο Ελληνικό Bookcrossing wiki που θα σου λύσουν κάποιες απορίες για τη λειτουργία του site.

Journal Entry 3 by wingAnonymousFinderwing at Ioannina - Ιωάννινα , Ioannina Greece on Thursday, May 11, 2017
Πέμπτη 11 Μαΐου 2017 , 11:16 π.μ.
Παίρνω το λεωφορείο της επιστροφής για το σπίτι μου. Τυχαίνει να μπω σε διπλό-λεωφορείο 16αρι . Όλα δείχνουν φυσιολογικά .. μέχρι που κάτι ασυνήθιστο συνέβη. Ξαφνικά παρατηρώ ότι δίπλα μου υπάρχει ένα βιβλίο . Χωρίς να είμαι αδιάκριτος , ξεφυλίζω τις πρώτες σελίδες μήπως και βρω κάποιο όνομα του ιδιοκτήτη για να μπορέσω να το επιστρέψω .Κάπου εκεί κατάλαβα ότι αυτό το βιβλίο δεν ήταν σαν όλα τα άλλα . Ακολούθησα λοιπόν κατα γράμμα τις οδηγίες και άφησα το βιβλίο εκεί που το βρήκα για τον επόμενο τυχερό...
Πολύ καλή ιδέα ..μπράβο σε όποιον το σκέφτηκε. .θα πρότεινα να το κάνει λίγο πιο ενδιαφέρον και να αφήνει πχ ο καθένας από ένα σχόλιο στο βιβλίο !!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.