Åke ja minä

by Pirkko Vekkeli Ismo Loivamaa | Biographies & Memoirs |
ISBN: 9789523121935 Global Overview for this book
Registered by wingMMerwing of Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 3/20/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
5 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingMMerwing from Siikajoki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, March 20, 2017
Åke Lindmanista voi hyvin käyttää epiteettiä legenda jo eläessään. Hän oli tunnettu ja rakastettu elokuvaohjaaja, näyttelijä ja jalkapalloilija, jonka tulkinnat muistetaan niin varhaisen Suomi-elokuvan konnana kuin Tuntemattoman sotilaan kovennettua seisovana Lehtona.
Åke ja minä -kirjan minä on vuorollaan moni kenen lähellä eläneistä ja työtä tehneistä ihmisistä. Pää-osassa on itseoikeutetusti puoliso Pirkko Mannola, jonka tapaamisesta kertomus alkaa polveillakseen myös takaumina läpi tärkeiden vaiheiden molempien elämässä.

Journal Entry 2 by wingMMerwing at Iisalmi, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Sunday, April 09, 2017
Mielenkiintoinen kirja. En ollut kiinnittänyt huomiota näyttelijään ja ohjaajaan aikaisemmin. Kirja valaisi Åke Lindmanin elämää näyttelijänä sekä elokuvien ohjaajana. Nyt varmaankin elokuvia katsellessa huomaan hänet näyttelijänäkin. Myös monta hänen ohjaamaa elokuvaakin olen katsellut ja pitänyt niistä.

Journal Entry 3 by wingMMerwing at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Thursday, May 04, 2017

Released 2 yrs ago (5/6/2017 UTC) at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Miittiin tarjolle

Journal Entry 4 by stinaP at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, May 08, 2017
Å-kirjainkirja miitistä, jes! ;) Kiitoksia :)

Journal Entry 5 by stinaP at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Tuesday, May 23, 2017
Ennen tätä kirjaa minulla ei ollut oikein minkäänlaista kuvaa Åke Lindmanista. Tämä oli siis kiinnostava ja avartava kirja. Takaumatkin, joita yleensä kammoan, eivät olleet niin pahoja/huonosti kirjoitettuja, etteikö niistä olisi selvinnyt :)

Valokuvaliite olisi saanut olla isompikin.

Journal Entry 6 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, May 29, 2017
Kiitokset Åkesta!
Minulle tarjottiin tätä (aakkos)kirjaa jo toisaaltakin mutta kieltäydyin, koska luotin että tämä kappale tulee vielä luettavakseni :)

Journal Entry 7 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Tuesday, February 13, 2018
Olipa mielenkiintoinen kirja. Hyvin tehty myös, tätä oli ilo lukea. Minäkään en tuntenut Åken uraa kovin hyvin, jalkapallotaustasta ei ollut mitään muistikuvaa. Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta on muistikuva, että Pirkko Mannola jäi leskeksi kesken ohjelmakauden mutta jatkoi kisassa.
Lapsuudesta muistan, kun äiti katsoi Myrskyluodon Maijaa televisiosta. Sen voisi kyllä katsoa itsekin, en ole tainnut koko sarjaa katsoa. Samoin Tuntemattoman sotilaan voisi ottaa uusiksi vaikka seuraavana itsenäisyyspäivänä.

Tällä sain viimein viimeisen puuttuvan kirjaimen, Ån, tämän vuoden aakkoshaasteeseen. Ei olisi ilman haastetta ehkä tämäkään kirja käsiini joutunut, joten kiitokset haasteelle.

Journal Entry 8 by taavina at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, February 17, 2018

Released 1 yr ago (2/16/2018 UTC) at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Ystävä-työkaverille mieluista luettavaa

edit. 17.5. takaisin minulla

Journal Entry 9 by kirjateoria at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, June 02, 2018
Åken elämänkerta lähti eilisestä miitistä mukaani. Myrskyluodon Maijasta,Tuntemattomasta sotilaasta minäkin hänet muistan. Lisäksi hän on ohjannut muunmuassa loistavan Pirkko Saision romaanin perustuvan tv-sarjan Elämänmeno. Sarjan pääosassa Eila Nieminen nähtiin Ritva Oksanen. Televisiosarja Kiinnisidottu on nähtävissä tällä hetkellä Yle Areenassa, Tämä Åken ohjaama Ja Liisa- Maija Laaksosen käsikirjoittama sarja on nähty televisiossa vuosina 1994 ja 2002. Sarja on saatavilla myös dvd: nä, joka löytyykin hyllystäni. Tämän sarjan pääosissa olivat Kaija Pakarinen, Hilkka Ollikainen, Pirkko Mannola, Maija-Liisa Peuhu, Aarno Sulkanen, Asko Sahlman ja Kari Sorvali.

Journal Entry 10 by kirjateoria at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Thursday, July 18, 2019
Katsoin hiljattain Elämänmenon dvd:ltä ja sen jälkeen vihdoin tartuin tähän kirjaan. Muistin että se ollut hyllyssäni jo yli vuoden. Kirjan lukemisen jälkeen olin suorastaan mykistynyt ja ihan suorastaan ihmeissäni. Tämä oli todella mielenkiintoinen kirja. Oli kiinnostavaa juurikin lukea tietoa esimerkiksi Elämänmenosta ja Kiinnisidotusta, joista edellä mainitsinkin. Vielä sanoisin siis että mielenkiintoinen, upea ja avartava kirja. Tämä oli kaikeinlisäksi nopealukuinen. Tämä herätti kiinnostuksen lukea Pirkko Mannollastakin tehdyt elämänkerrat.

Released 1 wk ago (9/7/2019 UTC) at Raahen kaupunginkirjasto in Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vapautuu kirjamessujen bc-pöytään.

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan!

Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa.

Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Tervetuloa suomenkieliselle keskustelufoorumille http://www.bookcrossing.com/forum/30

Journal Entry 12 by wingTindelitindawing at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Thursday, September 12, 2019
Åke-kirja matkaili minulle Raahen kirjamessujen kautta. Sivujen välistä löytyi Oulu-Helsinki -lentolippu joka voi vaikka säilyä siellä kirjanmerkkinä, osana kirjan lukijahistoriaa, Oulun seudullahan tämä on liikkunut koko ajan.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.