Een paard apart

by Tina Caspari | Children's Books | This book has not been rated.
ISBN: 9020662430 Global Overview for this book
Registered by wingsmitjeswing of Bilthoven, Utrecht Netherlands on 3/18/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingsmitjeswing from Bilthoven, Utrecht Netherlands on Saturday, March 18, 2017
Samenvatting
Ragebol is jarenlang circuspaard geweest, tot het circus failliet ging en hij bij Romana terechtkwam. Tot Romana's wanhoop komt zijn circusverleden echter op de meest ongelegen momenten weer boven.
Recensie(s)
Voor Romana en haar vrienden bestaat er maar één liefhebberij en dat is de paardesport. Als haar moeder hertrouwt, krijgt Romana voor haar lievelingspaard Ragebol een stal aan huis. Toch blijft het meisje meestal te vinden op stoeterij Duinoord, waar ze haar vrienden treft en waar ook de paardrijlessen worden gegeven. Vaak trekken de kinderen er samen op uit en ze weten dan van hun dieren dankbaar gebruik te maken om anderen te helpen of hen zo nodig een poets te bakken. Een oppervlakkig geschreven verhaal over kleine, soms onbenullige avonturen van paardenvrienden. Slechts hier en daar wordt op een gebeurtenis wat dieper ingegaan. De omslag in kleur en een viertal zwart-wit tekeningen passen ter illustratie wel bij het verhaal. Het is een boek dat alleen paardenliefhebbers zal weten te boeien en dat, buiten wat ontspanning, niet veel te bieden heeft. Vanaf ca. 9 jaar.

Journal Entry 2 by wingsmitjeswing at OBCZ Café ZwartWit in Eindhoven, Noord-Brabant Netherlands on Friday, April 07, 2017

Released 2 yrs ago (4/7/2017 UTC) at OBCZ Café ZwartWit in Eindhoven, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Vanmiddag weer een gezellige meeting bij OBCZ ZwartWit. Dit boekje mag mee voor een liefhebber.

Journal Entry 3 by estafette at Eindhoven, Noord-Brabant Netherlands on Friday, April 07, 2017
Boekje meegenomen voor een meisje dat er nu misschien nog iets te jong voor is, maar die te titel van het boekje wel zal aanspreken.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.