Opas miehen ja naisen väliseen ylioppilaselämään

by Gylling, Rosse ja Sillantaus | Humor | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by dotdot of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 3/13/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by dotdot from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, March 13, 2017
Ystävä päätti laittaa kaikki kirjansa kierrätykseen. Niistä 124 kierrättyi meille. Osa jää hyllyn, suurin osa jatkaa matkaansa bookcrossing-kirjoina.

Takakansi kertoo kirjasta näin:

"Opas esittelee ylioppilaselämän ihaninta osa-aluetta. Se on Helsingin Sanomien Nyt-liitteen Naisen kanssa -sarjakuvan tekijöiden kädenojennus ylioppilaalle.

Kirjassa käsitellään muun muassa alastomuutta ja kainoutta, naisen epävarmuutta, miehen epävarmuutta, puhumista seksin aikana, romantiikan annostelua, naurettavia ilmeitä, miehen puuttuvaa itsehillintää, naisylioppilaan halua, porttiteoriaa, ruumiista irtautumista, mustasukkaisuutta omalle ruumille, muiden vilkuilua ja uskollisuutta.

Kuvituksen on piirtänyt ranskalaissyntyinen Stéphane Rosse. Tekstit ovat kirjoittaneet toimittaja Teppo Sillantaus ja arkkitehti Mikael Gylling. Kaikki kolme ovat kokeneita miehiä naisen ja miehen välisessä ylioppilaselämässä."

Journal Entry 2 by dotdot at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, June 23, 2017
Kirjan kirjoittajat keskittyvät tietenkin heteroseksiin, muutenhan ei saada asetettua sukupuolia vastakkain. Enimmäkseen nämä kliseet vain tympäisivät: "että joku vielä jaksaa". Vastenmielisintä on se, että keski-ikäiset sedät selittävät ja antavat tässä ohjeita parikymppisille.

Journal Entry 3 by dotdot at Haltia in Espoo, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, June 23, 2017

Released 1 yr ago (6/23/2017 UTC) at Haltia in Espoo, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Satavuotiaan Suomen valtion kunniaksi päätin vapauttaa sata suomalaista kirjaa lahjaksi uusille lukijoille. Tämä kirja on niistä 37. Se jää Suomen luontokeskus Haltiaan, sateisen näköisen juhannussään takia sisätiloihin, noin klo 13.

Lista Suomen satavuotissynttärilahjakirjoistani on täällä

This year I desided to make an unofficial contribution to Finland's centenary celebrations and release hundred books by Finnish authors during the year. The list of books I've released so far is here

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.