Färjan

Registered by JosefinJ of Kristinehamn, Värmland Sweden on 3/10/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by JosefinJ from Kristinehamn, Värmland Sweden on Friday, March 10, 2017
I kväll ska 1200 förväntansfulla passagerare åka på en finlandskryssning. Under 24 timmar ska de lämna vardagen bakom sig och släppa alla hämningar. Men det finns något ondskefullt ombord. Mitt i natten, ute på Östersjön, är det omöjligt att fly. Det finns inget sätt att kontakta land.
Vanliga människor tvingas bli hjältar, men denna natt kan också locka fram det värsta i dem - något som kan förändra världen för alla framtid om färjan når hamnen i Finland.
Välkomna ombord på Baltic Charisma.

Journal Entry 2 by JosefinJ at Kristinehamn, Värmland Sweden on Friday, October 25, 2019
Oerhört svår att lägga ifrån sig! Verkligen en spännande bok!

Journal Entry 3 by JosefinJ at Kristinehamn, Värmland Sweden on Wednesday, April 29, 2020

Released 3 mos ago (4/28/2020 UTC) at Kristinehamn, Värmland Sweden

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Här kommer en kattunge från Betty XII, trevlig läsning!

Journal Entry 4 by wingAskeladdawing at Skien, Telemark fylke Norway on Thursday, May 07, 2020
En Betty kattunge!

Tenkat jeg valgte en skrekk roman, det hadde jeg ikke trodd. Det er ikke noe jeg pleier å lese - men den høres samtidig spennende ut, så jeg vil gi denne boka en sjanse - kanskje jeg ikke klarer å legge den fra meg før den er lest jeg heller.

Takk for overraskelsen, JosefinJ, -og for det koselige kortet om vennskap!

Journal Entry 5 by wingAskeladdawing at Skien, Telemark fylke Norway on Saturday, June 06, 2020
Beklager, jeg har gitt boka en sjanse, og leste så langt i den at jeg kom til det stedet i boka der den realistiske rammefortellingen avbrytes av den urealistiske skrekkuniverset. Men der mister boka en leser.

Hadde den fortsatt med et realistisk krim plot, så hadde jeg fulgt med videre. Den er lett å lese, selv om persontegningene er temmelig overfladiske, så er det noen av personene jeg fikk lyst til å følge videre.

Fortellergrepet er å la oss følge en og en person et lite stykke tid, før vi veksler og følger en annen person på båten.

Det er et ordtak som sier. " Livet er for kort til å lese gode bøker, les bare de beste!" - Litt omskrevet, så er det blitt slik for meg, at det skjer så mye av godt og vondt i denne verden, at det er mer enn nok å skrive om innen for det realistiske univers.
Derfor ble jeg litt skuffet da det gikk opp for meg at dette ikke var en thriller, men en ja, jeg får kalle det en skrekk bok, for å ikke røpe for mye for nye lesere.

Vil sjekke ut på forumet om noen er interessert i boka, ettersom forfatteren tydeligvis er kjent for fler. Hvis ikke slipper jeg den fri vilt på fergjeterminalen til Strømstad fergjen - Den passer jo godt der, som "rett bok på rett sted". Vi får se - først en utsjekk.

Released 1 mo ago (6/17/2020 UTC) at Ferjeterminalen / Color - Line in Sandefjord, Vestfold fylke Norway

WILD RELEASE NOTES:

Denne boka var i en sjanger jeg ikke leser, nå lar jeg den reise videre, i håp om at den vil finne en mer entusiastisk leser enn meg!

Jeg etterlater den ved terminalen til Strømstad fergen. Fant en parkert sykkel der og la boka på bagasjebrettet - reiselektyre :) Den deltar i bok-slipp utfordringen "rett bok på rett sted 2020", som du kan lese mer om på det skandinaviske Bookcrossing forumet.

Jeg håper du som finner boka, vil få mange overraskende, interessante og morsomme leseropplevelser når du åpner deg for verdensbiblioteket Bookcrossing, og alle de rause bokleserne som utgjør bibliotekets medlemmer.
Gratis og Gøy! Velkommen inn i leken! Les og la vandre!

Til deg som finner boka sier jeg: velkommen til bookcrossing!
Takk for at du tok vare på boka!

Skriv gjerne en kommentar JE (journal entry) så vet vi at boka er trygt hos deg. Jeg blir glad om du vil skrive hvor du fant boken. - Senere kan du gjerne skrive hva du synes om boken når du har lest den.

Slipp den gjerne fri igjen, eller gi den til en venn. Da kan du også skrive hvordan du lar boken reise videre, slik at vi kan følge den på reisen. På det skandinaviske forumet deler vi gleden over bøkenes vandring i verden.

Du kan være anonym om du vil. Eller du kan bli medlem (join). Det er gratis. Din e -post adresse blir ikke oppgitt eller videreformidlet til noen. Du får ikke spam. Som medlem kan du følge bokas videre reiserute. Du må gjerne referere til meg, Askeladda, som den som gjorde deg kjent med BC.

Under fanen 'Samfunn' vil du finne bokinteresserte mennesker fra mange land. Det er skandinaviske og internasjonale forum hvor du kan delta i bokpraten. Bookcrossere er generøse, vennlige mennesker, bare prøv!

Håper du vil like boka du har funnet!
Les den, skriv et lite bokslipp notat og la boka reise videre!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.