Rinnakkain

by Reko Lundan | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by eijukka of Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on 2/25/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by eijukka from Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Saturday, February 25, 2017
"Satiirinen tarina vieraan pelosta ja miehen roolista" kun vaimo lähtee Brysseliin EU-hommiin ja lapset jäävät sosiaalityössään väsyneen miehen hoidettaviksi. Kun lisäksi tulee kuvioihin rivitaloyhtiön saunaosaston homeongelma ja naapuristoon suunnitellaan asunnottomien tukikotia, on kirjassa teemoja runsaasti. Toki mukana on myös epävarmuus omasta miehuudesta, jota sitäkin tekee mieli testata.
Pidän paljon Lundánin tyylistä. Se on satiirisuudessaankin lämminhenkistä, lempeää, humorististakin. Ihmiset ovat ihmisiä heikkouksineen ja tarvitsevat toisiaan. Tuttuakin tutumpaa on asennoituminen erilaisuuteen, vallankin jos se tunkee lähipiiriin = nimbyilystä (not-in-my-backyard-asenne). Jyväskylässä on paraikaa menossa hanke avovankilan sijoittamisesta lähes keskelle kaupunkia ja lehtien palstoilla kauhistellaan ja keskustellaan asuntojen arvon laskusta. Lundán on aihetta käsitellessään sekä terävä että kepeä. Kirjassa sivutaan myös ilmestymisaikaan ajankohtaisia maailman tapahtumia, Irakin sotaa ja pakolaiskysymystä. Kuitenkin jokaiselle on oma perhe ja tilanne tärkeintä. Rivitalotodellisuutta voi itse kukin miettiä! Loppuratkaisu on joka tapauksessa ihanan positiivinen. Hyvin yhteiskunnallinen kirja, joka on kestänyt loistavasti aikaa.

Pidän juuri tämänkaltaisista tavallisten ihmisten tavallista elämää ymmärtäen kuvaavista kirjoista. Surullista, että kirjailija itse kuoli alle nelikymppisenä vakavaan sairauteen, juuri saman ikäisenä kuin hänen kirjansa päähenkilö.

Osallistun kirjalla "Suomalainen lukuhaasteeseen".

Released 1 yr ago (3/3/2017 UTC) at Jyväskeskus in Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Osallistun kirjalla sekä "Suomalaiseen lukuhaasteeseen" että "Kaksin aina kaunihimpi"-vapautushaasteeseen. Ja vapauttamalla kirjan Ekoloon, osallistun myös "Nimikirjaimet"-vapautuspaikkahaasteeseen :D.
Löytäjälle kiinnostavia lukuhetkiä!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.