Hopeahäät

by Maeve Binchy | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 2/17/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, February 17, 2017
Desmond ja Deirdre Doylen avioliitto on kestänyt kaksikymmentäviisi vuotta. Hopeahääpäivä on suuri tapaus ja se kokoaa yhteen heidän lapsensa sekä läheiset ihmiset liiton alkuajoilta.

Juhliin saapuvat pariskunnan tyttäret Anna ja Helen, poika Brendan sekä häissä best manina toiminut Frank, morsiusneito Maureen ja vihkipappi isä Hurley. Heistä jokainen on Hopeahäissä hetken pääosassa, ja kaikkien tarinoista syntyy yhteinen kertomusten kudelma, jossa polveilevat ja paljastuvat salaisuudet ja vaietut asiat vuosien varrelta. Desmond on epäonnistunut urallaan ja Deirdre luulee vanhempiensa paheksuneen miestään. Pari on pitänyt yllä valheellista menestyksen julkisivua, josta heidän nuorimmat lapsensa ovat elämänratkaisuillaan rimpuilleet irti – Helen luostariin ja Brendan sukutilalle. Annakin on valmis johonkin uuteen. Myös Frankilla, Maureenilla ja isä Hurleylla on omat luurankonsa kaappeihin piilotettuina, ja kaikkien kohtalot kulminoituvat dramaattisesti juhlien alla.

Maeve Binchy kuvaa Hopeahäissä lämpimästi mutta tarkkanäköisesti ihmis- ja perhesuhteiden monimutkaisuutta sekä väärinkäsityksiä, joiden vallassa saatamme viettää koko elämämme.

Englanninkielinen alkuteos: Silver Wedding (1988)
Suomentanut: Liisa Honkasaari

WSOY 2008

- Vantaan kaupunginkirjaston poistokirja

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Arkkitehtuurimuseo in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Thursday, March 02, 2017

Released 3 yrs ago (3/2/2017 UTC) at Arkkitehtuurimuseo in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Binchyn kirja jäi minigripissään museon pääovien luo odottamaan lukijaa. Osallistun kirjalla Kesiksen Museovapautushaasteeseen sekä pippiksen Kaksin aina kaunihimpi -haasteeseen.

Hyviä lukuhetkiä kirjan löytäjälle!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com

Journal Entry 3 by wingkirjakkowing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, March 04, 2017
Tuli niin sääli kirjaa, että vaikka sillä oli sadetakki päällä, poimin sen siisteihin sisätiloihin vietäväksi matkallani Rikhardinkadun kirjastoon. En myöskään viitsinyt räntäsateessa avata muovipussia ja toki piti saada tietää kuka kirjan oli heitteille jättänyt 😉.

Journal Entry 4 by wingkirjakkowing at Rikhardinkadun kirjasto in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, March 04, 2017

Released 3 yrs ago (3/4/2017 UTC) at Rikhardinkadun kirjasto in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Koska minulla on tätä yksi ellei kaksi lukematonta kappaletta kotona ja vaihtohyllyssä on kovin tyhjää, saa kirja jäädä lämmittelemään sisätiloihin.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.