Στις ομορφιές σου είσαι σήμερα. Ένα μυθιστόρημα που θα σας φέρει στα ίσια σας!

by Κισσονέργη, Κάτια | Literature & Fiction | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Monte-Cristo of Argostoli, Kefalonia Greece on 1/3/2017
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by Monte-Cristo from Argostoli, Kefalonia Greece on Tuesday, January 03, 2017
Περιγραφή:

Ο Σταμάτης με τη Βενετία χωρίζουν, δεν περνά μία μέρα και είναι πάλι μαζί. Η Μίρκα αφήνει το μεγάλο έρωτά της, γιατί δεν είναι αντάξιος των προσδοκιών της οικογένειάς της και αμέσως παντρεύεται έναν άλλο ευκατάστατο και άψογο καθ όλα κύριο. Ο Γιώργος αποφασίζει να ζήσει με την Ελένη και παίρνει απόφαση ότι θα είναι για πάντα "εξαρτημένος από τα παραμύθια της". Και τέλος, ο Μπάμπης. Η σανίδα σωτηρίας όλων των άλλων, ο ίδιος όμως δεν έχει από πουθενά να πιαστεί στις δύσκολες στιγμές. Νιώθει "απατημένος" από όλους, αλλά δεν απογοητεύεται. "Στις ομορφιές σου είσαι σήμερα!", η φράση που τον ανακουφίζει, έστω για λίγο, η φράση που τον κάνει να αισθάνεται και πάλι καλά.

Ένα ευχάριστο βιβλίο γεμάτο ευαισθησία που κερδίζει αμέσως τον αναγνώστη. Η συγγραφέας Κάτια Κισσονέργη, με ανάλαφρο και καθημερινό ύφος ξεδιπλώνει τις "περιπέτειες" μίας παρέας όπου πρωταγωνιστούν οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας και οι ιστορίες τους, είναι ιστορίες που ακούμε καθημερινά.


Όταν όλα σου φαίνονται ανάποδα... Όταν δίνεις τα πάντα στους φίλους σου κι αυτοί σου δίνουν μόνο συμβουλές... Όταν για την αγάπη σου κάνεις θυσίες που θα κανε ο Βασιλάκης Καϊλας και ο Παπαμιχαήλ μαζι, κι όμως αυτή προτιμάει τον Σον Κόνερι... Όταν μια καινούργια αγάπη έρχεται κοντά σου για να παίξει το παιχνίδι της... Κι όταν οι δουλειές πάνε κατά διαόλου...
Τότε ήρθε η ώρα να κάνεις την επανάστασή ή να την κάνεις γενικώς.
Είναι στο χέρι σου να ισιώσεις τα στραβά, να κοιτάξεις τον καθρέφτη κατάματα και να πεις σ αυτό που βλέπεις: Στις ομορφιές σου είσαι σήμερα!

Journal Entry 2 by Monte-Cristo at Argostoli, Kefalonia Greece on Tuesday, January 03, 2017

Released 2 yrs ago (1/3/2017 UTC) at Argostoli, Kefalonia Greece

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Το βιβλίο αυτό παραδίδεται στη φίλη saura13, για να βρει θέση στο ραφάκι της νέας μας ζώνης. Η μοίρα θέλησε να μην είμαι κοντά σας πλέον, αλλά εύχομαι και ελπίζω ότι η κοινότητα θα παραμείνει ζωντανή και θα μεγαλουργήσει και χωρίς εμένα. Καλή τύχη και καλή δύναμη σε όλα τα σχέδια σας! (Και να ξέρετε ότι θα σας παρακολουθώ από τη Νύφη του Βορρά!). Εις το επανιδείν!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.