Joulun unelmia

Registered by MINKULA of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 12/26/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in a Controlled Release! This book is in a Controlled Release!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by MINKULA from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, December 26, 2016
Pihlajiston kirppikseltä ostettua joululukemista. Tarinakuvaukset takakannesta:

"Nora Robets: Sisälle lämpimään
Ian MacGregorin taistelut englantilaisia vastaan eivät vedä vertoja sille taistelulle, jota hän joutuu käymään voitaakseen irlantilaisen äkäpussin Alanna Flynnin rakkauden

Liz Fielding: Seurapiiriperhonen pulassa
Yhtenä viikkona olen tytötön, koditon ja ilma rakkautta. Ja joulukin lähestyy. Sitten olenkin töissä ja asun vielä työnantajani luona. Ja työnantaja sattuu vielä olemaan maailman ihanin mies. Jouluhan alkaa näyttää lupavalta!

Carole Mortimer: Onni saapuu sittenkin
Ellie haluaa tehdä ex-miehensä mustasukkaiseksi. Ja sehän onnistuisi parhaiten kutsumalla juuri kohdattu maailman seksikkäin mies vuotuiseen joulujuhlaan. Mutta miten saada mies ottamaan kutsu vastaan.

Margaret Mayo: Yhteinen joulu
Luigi on jättänyt vaimonsa Meganin, mutta nähdessään tyttärensä, hänen on pakko saada Megan takaisin. Mutta Meganin mielestä mies on edelleen ylimielinen paskiainen - ja häntä on yhä yhtä vaikea vastustaa."

Aloin lukea tätä nyt joulun kuluksi. Nora Roberts ei ole tätä ennenkään ollut suosikkini, ja nytkin jätän ensimmäisen tarinan kesken kolmen luvun jälkeen. Päähenkilöpari on vain niin raivostuttava. Naista ehkä vielä kestäisi, mutta mies on sikamainen ja ärsyttävä, heti keppi tanassa. Ei ihme, että kuka tahansa nainen muuttuu äkäpussiksi tällaisen idiootin seurassa. Toisen tarinan alkukaan ei vaikuta järin lupaavalta: Nainen kuulostaa täysin bimbolta, mutta katsotaan, mihin juttu kehittyy.

Olen lukenut aiemmin jouluhömppäkirjan Misteliruusuke ja se oli ihan hyvä. Toivottavasti tämä ei nyt osoittaudu pettymykseksi.

Journal Entry 2 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Monday, January 09, 2017
Toinen tarina olikin itse asiassa ihan hyvä, vaikka päähenkilö alkuun vaikuttikin täysin avuttomalta. Tarina eteni jotenkin Bridget Jones -tyyppisesti: sähellystä, väärinkäsityksiä ja romantiikkaa oli sopivassa suhteessa.

Kolmas tarina oli hieman yllättävä siinä mielessä, ettei se sisällöllisesti vastaa juuri ollenkaan sitä, mitä takakansi väittää. Ensinnäkin kyse ei ole Ellien ex-aviomiehestä vaan korkeintaan jostain ex-poikaystävästä. Lisäksi Ellie on kyllä tajunnut jo aiemmin, että ex on täysi paskiainen, joten mistään yrityksestä tehdä ex mustasukkaiseksi ei mielestäni todellakaan ollut kysymys. Kolmantena vielä se, että tarina hyvin vähän käsitteli sitä, että uusi komistus olisi keinolla millä hyvänsä saatava juhliin, sillä tämä tuntui pyrkivän Ellien seuraan oikein mielellään. Ihan mukava tarina tämäkin oli kaikkineen, vaikka lopussa kyllä tuntui, että mutkat vedettiin suoriksi hyvinkin nopeasti.

Neljänteen tarinaan en taas jaksa ottautua. Se, mitä vähän juttua silmäilin, vaikuttaa siltä, että kyse on jostain riitelydraamasta. Tällainen ei minuun iske yhtään, vaikka päähenkilöparin välinen intohimo muuten olisi miten voimakas.

Journal Entry 3 by MINKULA at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, January 29, 2017

Released 2 yrs ago (1/29/2017 UTC) at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Espresso Housen miitissä Taryan äidille. :)

Journal Entry 4 by wingTaryawing at Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Sunday, January 29, 2017
Kiitos Minkula! Luulen, että tämä menee jouluisesta aiheestaan huolimattta mökkilukemiseksi - eikä mökkeilykauden aloitukseen nyt enää niin pitkästi ole :)

Journal Entry 5 by wingTaryawing at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland on Thursday, August 17, 2017

Released 1 yr ago (8/18/2017 UTC) at Tammela, Kanta-Häme / Egentliga Tavastland Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Hups, muistin tämän vasta nyt, mutta onhan tässä vielä mökkeilykautta jäljellä puolitoista kuukautta :D Lukuiloa!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.