Marokkolainen makeinen

by Anja Angel | Literature & Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by taavina of Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 12/5/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
4 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by taavina from Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, December 05, 2016
"Tykinkuulan muotoinen, ärhäkkä Laitinen on erikoistunut uskottomaksi epäiltyjen aviopuolisoiden seuraamiseen. Jalkatyö alkaa kuitenkin tympäistä, joten hän palkkaa itselleen apulaiseksi nuoren Marcon.
Uuden parivaljakon yhteistyö ei suju ongelmitta. Nahistelun lomassa he onnistuvat kuitenkin paneutumaan asiakkaittensa ongelmiin. Kunnes eräänä päivänä ovesta astuu sisään Aurora Järvinen, ja tavanomainen kyttäyskeikka karkaa käsistä.
Miksi Aurora Järvinen ei halua lopettaa tutkimuksia, vaikka hänen marokkolainen aviomiehensä on todistettavasti uskollinen? Miten hyvätapiselta vaikuttavan ja syntisen komean Ahmedin islamilaisuus liittyy kuvioon? Ja ennen kaikkea: miksi Munkkivuoren rannasta löytyy tuttu ruumis?"

Ensimmäinen painos ilmestynyt 2004, tämä Loisto-pokkari on toinen painos ja vuodelta 2006. Tuplakappale, vapaa etsimään uusia lukijoita.

Journal Entry 2 by stinaP at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, May 08, 2017
Kirjan kansi ja takakansitekstin alku ovat jotenkin ristiriidassa keskenään. Ei tällainen kirjan kansi vaan sovi kotimaisiin kuvioihin :D Oli siis ihan pakko ottaa mukaan miitistä.

Journal Entry 3 by stinaP at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, July 29, 2017
Mielenkiintoinen kirja! Ihan erilainen kuin kuvittelin ja siis kaikin puolin hyvä! Etsiväpari on kiinnostava yhdistelmä vastakkaisuuksia, samoin varjostettavissa ihmisissä on omia persoonoitaan, joista on kiva lukea. Tarina kulkee sopivan vauhdikkaasti, mutta kuitenkin kuvailee asioita niin, että voin esimerkiksi nähdä silmissäni, miltä Laitisen asunto näyttää, kun Marco saapuu sinne ensimmäisen kerran.

Suosittelen! :)

Journal Entry 4 by kirjateoria at Kempele, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Thursday, October 05, 2017
Marokkolainen makeinen löytyi Kempeleen kirjaston vaihtohyllystä viime torstaina,

Released 1 yr ago (10/8/2017 UTC) at Kampin terminaalin kierrätyshylly in Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kierrätyshyllyssä. Lukuiloa löytäjälle!

Journal Entry 6 by wingTindelitindawing at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, January 01, 2018
Voikohan tänne vielä lisätä väliin yhden unohtuneen merkinnän?? Kertokaa, jos pitää poistaa! Kirjan nappasin rantamiitistä heinäkuussa, luin, tykkäsin ja vapautin lokakuun anagrammihaasteen aikoihin suosikkipaikkaani Kempeleeseen. :D

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.