Nimeni on Skellig

by David Almond | Teens | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by Joika of Kiiminki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 12/5/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Joika from Kiiminki, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Monday, December 05, 2016
Michaelin perhe muuttaa uuteen kotiin, vanhaan huonokuntoiseen taloon, jonka piha on pelkkää ryteikköä ja autotallikin romahtamaisillaan. Kaikki on sekavaa ja sotkuista ja sitten vielä Michaelin pikkusiskokin syntyy liian aikaisin ja joutuu sairaalaan. Suuri huoli vaivaa koko perhettä. Vastoin kieltoja Michael hiipii tutkimaan autotallia ja löytää kuolleiden kärpästen ja hämähäkinseittien peittämän oudon olennon kalpean ja hauraan miehen, joka vain istuu paikoillaan liikkumatta. Michael ei uskalla puhua löydöstään kenellekään. Hän ei ole edes varma, onko mies elävä vai kuollut, totta vai kuvitelmaa. Lopulta Michael uskoutuu uudelle ystävälleen, naapurin Minalle. Michael ja Mina ovat yhtä mieltä siitä, että mies on ainutlaatuinen olento ja yhdessä he kantavat miehen uuteen turvapaikkaan, pimeydestä valoon. David Almondin Nimeni on Skellig on kaunis ja vaikuttava kertomus tapahtumista, jotka mullistavat Michaelin elämän.

Tammi, 2000, 175 s.

Journal Entry 2 by Joika at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Sunday, April 02, 2017

Released 2 yrs ago (4/2/2017 UTC) at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

CONTROLLED RELEASE NOTES:

Café Pihan miittiin.

Journal Entry 3 by stinaP at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Sunday, April 02, 2017
Kiitos kirjasta ja miitistä! :)

Journal Entry 4 by stinaP at Oulu, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Wednesday, April 12, 2017
Päällimmäisenä tästä kirjasta jäi mieleen, miten paljon sisaruksen sairastaminen vaikuttaa lapseen ja nuoreen. Maaliskuussa YLE uutisoi, miten terveen lapsen mielenterveys voi järkkyä, kun perhe-elämä pyörii sairaan lapsen ympärillä.

Tässä kirjassa Michaelilla on onneksi elämässä kiinni pitäviä tekijöitä, kuten koulu, ihana myötätuntoinen opettaja ja naapurin Mina. On myös outo mies Skellig, josta ei oikein ota selvää, onko hän elävä vai kuollut.

Kirja kuvaa fantasian keinoin pikkusisaruksen selviytymiskamppailua, johon lopulta myös Skellig liittyy. En oikein saanut otetta tästä hahmosta, se oli jotenkin outo, mutta ehkä hyväkin, että kirjan tämä osuus oli "epärealistinen". Eihän kuolemaa tai sen uhkaa aina voikaan käsitellä realismin kautta.

Kirja päättyy onnellisesti, pikkusiskokin vahvistuu. Kaiken kaikkiaan mukava, joskin vähän surullinen, lukukokemus.

Released 2 yrs ago (4/15/2017 UTC) at Kahvila-konditoria Wilhelmina in Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Vien kirjan tarjolle bookcrossing-miittiin. Jos kirja ei löydä sieltä lukijaa, vapautan sen villisti kahvilaan tai sen lähistölle.

--

Onneksi olkoon, olet löytänyt BookCrossing-kirjan!

Toivottavasti pidät kirjasta ja ilmaisesta BookCrossing-sivustosta. Ole kiltti ja tee merkintä, jossa kerrot, mistä löysit kirjan. Jos luet sen, olisi myös kiva kuulla, mitä pidit kirjasta. Luettuasi kirjan voit joko pitää sen omassa hyllyssäsi tai antaa sen jatkaa matkaa.

Jos päätät liittyä BookCrossing-sivustolle, pääset myös itse seuraamaan kirjan matkaa ja lukemaan uusien lukijoiden ajatuksia tästä kirjasta.

Hyviä lukuhetkiä!

P.S. Tervetuloa suomenkieliselle keskustelufoorumille http://www.bookcrossing.com/forum/30

Journal Entry 6 by wingSemmingwing at Jyväskylä, Keski-Suomi / Mellersta Finland Finland on Sunday, April 16, 2017
Otin mukaan miitistä, menee lukupinoon.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.