Nu zijn wij getrouwd

by Heather Grothaus | Women's Fiction |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingcreativeChaoswing of Groningen, Groningen Netherlands on 12/4/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingcreativeChaoswing from Groningen, Groningen Netherlands on Sunday, December 04, 2016
Hallo vinder van dit boek!

Wat leuk dat je een kijkje op deze website neemt! Enne...nu dan?

Het zou leuk zijn als:
- je een berichtje achterlaat op de site dat je het boek hebt gevonden, en waar. Dat kan anoniem maar als je lid wordt, kun je de verdere reis van het boek ook gaan volgen en dat is errug leuk.
- daarna zou je het kunnen gaan lezen...
- na lezing eventueel nog iets schrijven over wat je van dit boek vond (en dat hoeft helemaal niet ingewikkeld of wetenschappelijk verantwoord te zijn hoor...)
- en dan: mag het boek de wijde wereld weer in...denk aan: een bushalte, wachtkamer, supermarkt, maar ook een vakantiehuisje, vriendin, buurvrouw...eventueel kun je het in een diepvrieszakje verpakken om het tegen weer en wind te beschermen

trouwens: als je het een heel fijn boek vond, mag het ook bij jou blijven. Het gaat erom dat er iemand blij wordt van dit boek!

een fijne dag nog!

Creative Chaos


Journal Entry 2 by Elandria at on Sunday, December 11, 2016
In de brievenbus gevonden, dank je wel CC :-)

Journal Entry 3 by Elandria at Groningen, Groningen Netherlands on Saturday, March 09, 2019
Eén van de Candlelight pockets die via CC in mijn brievenbus terecht is gekomen. Gelezen mag dit boek nu op reis naar een vriendin van mij, die net zo gek is op dit soort zinloos leesvermaak als ik :-)

Engeland, 1276. Als lady Alys Foxe op de vlucht slaat om te voorkomen dat ze wordt uitgehuwelijkt, gaat ze naar de Foxe Ring. Volgens een legende zijn een man en een vrouw getrouwd als ze elkaar daar om middernacht bij volle maan ontmoeten. En verdraaid, als door een wonder treft ze daar een gehavende, maar zeer aantrekkelijke man. Deze Piers Mallory zit echter helemáál niet op een echtgenote te wachten. Hij heeft ternauwernood een aanslag overleefd en is nu op weg naar de koning om zijn erfgoed op te eisen. Maar Alys laat zich niet zomaar wegsturen, en staat erop hem te vergezellen naar Londen. Als Piers dit met tegenzin toestaat, merkt hij langzaam maar zeker dat lady Alys niet zo verwend en eigengereid is als hij in eerste instantie dacht. Zou er dan toch sprake zijn van een magische verbintenis?

Een doos vol boeken op reis naar de volgende liefhebber!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.