Liehuva liekinvarsi

by Riitta Uosukainen | Biographies & Memoirs |
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTindelitindawing of Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on 11/26/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTindelitindawing from Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Saturday, November 26, 2016
Olet löytänyt kiertävän book crrossing-kirjan! Voit tehdä täällä sivuilla kirjasta merkintöjä, kuten mistä löysit, mitä kirjasta pidit, mihin sen vapautat seuraaville lukijoille. Tutustu toki muutenkin book crossing-toimintaan! Löydät mm ohjeet miten voit itse rekisteröidä kirjoja ja laittaa ne kulkemaan maailmalle. Kirjoja voit vapauttaa mihin tahansa julkisille paikoille missä ne eivät häiritse ihmisiä ja mistä ne voi kulkija mukavasti bongata. :)

Released 2 yrs ago (11/28/2016 UTC) at Kahvila Hippu in Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland

WILD RELEASE NOTES:

Kirja vapautettiin kahvila Hippuun, hyllyyn.

Journal Entry 3 by MMer at Raahe, Pohjois-Pohjanmaa / Norra Österbotten Finland on Sunday, January 22, 2017
Hipusta mieluinen kirjalöytö

Journal Entry 4 by MMer at Iisalmi, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland on Monday, August 07, 2017
Ei kirja ollutkaan odotusteni mukainen. Turhaan mainostettu. Ehkä aikanaan yli 20 vuotta sitten saattanut aiheuttaa kohua.

Released 1 yr ago (8/8/2017 UTC) at Spa Hotel Runni / Runnin kylpylä in Iisalmi, Pohjois-Savo / Norra Savolax Finland

WILD RELEASE NOTES:

Osallistun kirjalla Kesiksen lapsuuspaikka haasteeseen.

Kuopion kunnanlääkäri Emannuel Elfvenberg kulki virkamatkallaan 1770-luvulla Kiurujokea. Hän kohtasi paimenen, joka kaitsi lampaitaan. Elfvenberg kummasteli lampaiden sorkkia peittävää paksua ja punaisenruskeaa savikerrosta. Paimen kertoi lähettyvillä olevasta ehtymättömästä lähteestä, jonka vettä juodessaan lampaat likasivat itsensä.
Tarkemmin asiasta kyseltyään Elfvenberg sai kuulla, että lähteen vedellä oli suorastaan ihmeitä tekevä, parantava vaikutus. Eräs kalastajamökissä asuva vaimo oli kitunut pitkään sairaana, mutta juotuaan vettä hän oli parantunut kivuistaan ja vaivoistaan. Toinen tarina kertoi kuuromykästä, joka oli vettä juotuaan vaipunut pariksi vuorokaudeksi syvään uneen. Hänen herättyä kuulo ja puhekyky olivat palanneet.
Elfvenberg ilmoitti tiedot maan ylimmille lääkintäviranomaisille. Lähteen vesi tutkittiin ja sen havaittiin olevan poikkeuksellisen rautapitoista, tuolloisten arvioiden mukaan jopa parempaa kuin ulkomaiset kivennäis- ja terveysvedet.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.