Muista minut

by Anne-Maarit Koivuniemi | Other | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingPiikuwing of Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on 10/27/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
1 journaler for this copy...
Journal Entry 1 by wingPiikuwing from Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Thursday, October 27, 2016
Kuvaus Jyväskylän Yliopiston verkkokaupan sivulta:

"Suomessa on noin 120 000 etenevää muistisairautta sairastavaa.

Viisi vuotta sitten Anne-Maarit Koivuniemi alkoi sisaruksineen epäillä, olisiko heidän vanhemmillaan muistivaikeuksia. Pieniä vihjeitä riitti: Isä soitti samaa asiaa monta kertaa. Kodin avaimet olivat hukassa. Autotallin lukko oli murrettu. Vanhemmat olivat laihtuneet ja näyttäytyivät yllättäen likaisissa vaatteissa. Oudolta tuntui myös vanhempien eristäytyminen – mieluiten he olivat kahdestaan kotona. Viimein sisarukset varasivat heille ajan muistitutkimuksiin, ja äiti ja isä lähtivät sinne helpottuneina.

Muista minut on omakohtainen kertomus vanhempien muistisairaudesta, omaishoitajaksi ryhtymisestä ja etäomaishoitajuudesta. Kirja kertoo Alzheimerin taudin etenemisestä, taudinkuvasta ja erilaisista haasteista ja vaikeuksista. Palvelujärjestelmät ja omaisten toiveet ovat monesti törmäyskurssilla, ja tunteet vaihtelevat surusta turhautumiseen. Vanhempien auttaminen voi kuitenkin parhaassa tapauksessa saada löytämään vuosia sitten kadonneen yhteyden.

Anne-Maarit Koivuniemellä on pitkä kokemus vanhempiensa etäomaishoitajana sekä omaishoitajana. Hänen kirjansa tarjoaa vertaistukea ja tietoa muistisairaiden läheisille ja omaishoitajille. Omakohtaisesta tarinasta laajennettu Muista minut sopii myös hoitoalan opiskelijoille ja työntekijöille sekä vanhus- ja sosiaalityössä työskenteleville."

Journal Entry 2 by wingPiikuwing at Parainen, Varsinais-Suomi / Egentliga Finland Finland on Thursday, January 12, 2017
Kirja jää omaan hyllyyni odottamaan mahdollista toista lukukertaa.

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.