Kultainen riikinkukko

by Liisa Nevalainen | Mystery & Thrillers | This book has not been rated.
ISBN: Global Overview for this book
Registered by wingTaryawing of Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on 10/14/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
2 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by wingTaryawing from Helsinki, Uusimaa / Nyland Finland on Friday, October 14, 2016
Kirjasammon esittely:

Ahmanpesän lomahotellissa, Levin laskettelurinteiden tuntumassa, tapahtuu murha. Ensin se näyttää luonnolliselta kuolemalta, mutta kun saman tien katoaa arvokas perintökoru, alkavat tunnelmat kiristyä ja epäilyt herätä. Ja paikalle hälytetty komisario Karpalo saa selvitettäväkseen ainakin kolme rikosta...

Ruhtinatar Lidia Demidova, entiseltä nimetään Lyyli Ahmavaara, oli rakennuttanut Ahmanpesän saksalaisten polttaman kotitalonsa paikalle. Sinne hän tuli silloin, kun kaipasi lepoa.

Niin kuin aina, hänellä nytkin oli mukanaan kultainen riikinkukkonsa. Kultainen riikinkukko oli suunnattoman arvokas rintakoru, alkujaan tsaarin perintö, joka avioliiton kautta oli joutunut Lidia Demidovan haltuun. Kun riikinkukko yhtenä aamuna on kadonnut, syntyy niin dramaattinen tapahtumien ketju, ettei sen pyörteiltä säästy yksikään hotellivieras eikä henkilökuntaan kuuluva.

Ahmanpesässä olivat toimittaja Tarvainen, ministeri Erkki Martinmaa perheineen, Bellamari eli peruskoulunopettaja Ella Maria Ahokainen ja oululaiset Södermanin sisarukset Sofi ja Fanny. Myös hotellienjohtaja Berit Tervasmäen eli Petunian aviomies, laulaja Ilkka Tervasmäki oli sinne tulla tupsahtanut. Kuka heistä oli syyllistynyt varkauteen? Ja kuka oli murhaaja?

Vai kuuluiko syyllinen henkilökuntaan? Petunia? Ruhtinattaren sihteeri Pirkko? Vai portieeriksi pestautunut Ollipekka, joka periaatteellisista syistä oli keskeyttänyt valtiotieteen opiskelunsa ainakin toistaiseksi?

Uusi Kirjakerho 1981

- Kovakantinen, kansipaperiton kirja. BC-sivusto on lisäillyt yllä olevan kansikuvan itsekseen - se on ominaisuus, josta en lainkaan pidä.

Journal Entry 2 by wingTaryawing at Tampereen yliopisto, Päätalo in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, November 27, 2016

Released 3 yrs ago (11/28/2016 UTC) at Tampereen yliopisto, Päätalo in Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland

WILD RELEASE NOTES:

Nevalaisen dekkarin voi napata luettavakseen alakäytävän kirjankierrätyshyllystä joskus puolenpäivän jälkeen. Osallistun sillä Chanian Vapautusten vuosi 2016 -haasteeseen.

Hyviä lukuhetkiä!

Lue ja vapauta - BookCrossing.com

Journal Entry 3 by Saka74 at Tampere, Pirkanmaa / Birkaland Finland on Sunday, May 21, 2017
Äitini löysi kirjan Tampereelta kirjaston kierrätyshyllystä ja minä sain kirjan äidiltäni.

Journal Entry 4 by Saka74 at Vantaa, Uusimaa / Nyland Finland on Saturday, June 24, 2017
Otin kirjan junalukemiseksi juhannusreissulle. Nevalainen oli minulle uusi tuttavuus, johon en varmaan kirjastossa olisi tarttunut. Kiva siis saada uusia lukuelämyksiä.

Released 2 yrs ago (6/25/2017 UTC) at -- Jossain päin Isokyröä in Isokyrö, Pohjanmaa / Österbotten Finland

WILD RELEASE NOTES:

Jätetty Karoliinin ulkoterassin pöydälle. Lukuiloa löytäjälle!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.