Filter

by Harald Rosenlow Eeg | Children's Books |
ISBN: 9059330692 Global Overview for this book
Registered by Hoisvolbuukskes of Helmond, Noord-Brabant Netherlands on 8/30/2016
Buy from one of these Booksellers:
Amazon.com | Amazon UK | Amazon CA | Amazon DE | Amazon FR | Amazon IT | Bol.com
This book is in the wild! This Book is Currently in the Wild!
3 journalers for this copy...
Journal Entry 1 by Hoisvolbuukskes from Helmond, Noord-Brabant Netherlands on Tuesday, August 30, 2016
Een zinderend verhaal dat even bizar is als het leven en de liefde.
Voor de wat oudere jeugd...

Journal Entry 2 by Hoisvolbuukskes at BC Meeting 2017 in Castricum, Noord-Holland Netherlands on Tuesday, June 27, 2017

Released 5 yrs ago (7/2/2017 UTC) at BC Meeting 2017 in Castricum, Noord-Holland Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

De afgelopen maanden hebben wij i.v.m. onze mini/tuinbieb ongelooflijk veel boeken gekregen. Teveel om zelf allemaal te lezen, dus mag er vandaag een flinke partij mee naar dé meeting van het jaar...in Castricum natuurlijk
Goede reis boek - Veel leesplezier vinder!

Journal Entry 3 by wingjanna2wing at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Monday, July 3, 2017
Geen idee wat ik moet verwachten, ben wel heel benieuwd!

Journal Entry 4 by wingjanna2wing at Castricum, Noord-Holland Netherlands on Wednesday, January 31, 2018
Ik heb ongeveer 20 bladzijden gelezen en voor is dat genoeg, het gaat het niet worden tussen mij en dit boek. Ik vind het zo vaag en onbegrijpelijk ....... Misschien dat iemand anders het wel mooi vindt?!

Journal Entry 5 by wingjanna2wing at OBCZ 't Hof: Lunch & High Tea in Oss, Noord-Brabant Netherlands on Saturday, March 17, 2018

Released 4 yrs ago (3/18/2018 UTC) at OBCZ 't Hof: Lunch & High Tea in Oss, Noord-Brabant Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Boekenweek 2018 = Bookcrossmeeting voorjaar 2018!
Vandaar deze vrijlating.

Hallo daar, vinder! Als je dit leest, heb je een boek gevonden. Gefeliciteerd! Hopelijk is het iets dat je leuk vindt; zo niet, dan heeft het je toch tenminste hier gebracht en dat is ook wat waard. Je mag het boek gerust doorgeven aan iemand anders, of zomaar ergens achterlaten. Ondertussen was je toch maar mooi nieuwsgierig genoeg om op deze site te komen kijken. Kijk gerust wat rond. Veel plezier! Als je het boek ook wilt volgen dan kun je je het beste aanmelden als nieuwe bookcrosser (Engelse pagina). Ik zou het erg leuk vinden als je mijn naam (janna2) wilt invullen als Referring Member, dan kan ik zien dat je ook een geregistreerde bookcrosser bent geworden.Oh ja, er is ook een Nederlandse website voor als je nog meer wilt weten over bookcrossing: www.bookcrossing.nl.

Journal Entry 6 by wingcreativeChaoswing at on Monday, March 19, 2018
mmmm ook voor mij is de tekst achterop dit boek vaag. En Janna2's JE doet het ergste vermoeden...maar omdat Clavis wel een kwaliteitsuitgeverij is, wil ik Filter toch graag een kans geven! ' Sol mie beneien, zeggen we dan op zijn Gronings: het zal mij benieuwen.

Journal Entry 7 by wingcreativeChaoswing at Groningen, Groningen Netherlands on Sunday, April 3, 2022
In het kader van 'Lees de boeken die het langst op je boekenplank staan' kwam dit boek boven drijven. De omslagtekening is prachtig en nu ik het verhaal gelezen heb, snap ik de illustratie ook.
Het boek gaf zich bijzonder lastig, en eerlijk is eerlijk, ook ik heb al voor bladzijde 20 gedacht: ik heb hier geen zin in. Maar tegelijkertijd vielen mij enkele mooie poëtisch geformuleerde zinnen op, en ben ik toch overnieuw begonnen.
Het verhaal is ingewikkeld, maar uiteindelijk grijpt alles toch in elkaar, en de liefde die door alles heen speelt, met name die van ouders voor hun kinderen, maakt het boek toch de moeite waard. AL zal ik niet zo snel nog eens een boek van deze schrijver ter hand nemen.

Released 2 mos ago (4/27/2022 UTC) at Buurtbieb Buiten Gewoon, Savornin Lohmanlaan 71 in Groningen, Groningen Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Onlangs losgelaten in de buurtbieb!

Journal Entry 9 by wingcreativeChaoswing at Minibieb Troelstralaan in Groningen, Groningen Netherlands on Thursday, May 19, 2022

Released 1 mo ago (5/19/2022 UTC) at Minibieb Troelstralaan in Groningen, Groningen Netherlands

WILD RELEASE NOTES:

Vrijgelaten in een collega-buurtbieb. Het boek werd uit mijn huisje niet meegenomen, wellicht zijn er in een andere straat wel liefhebbers voor!

Are you sure you want to delete this item? It cannot be undone.